Marquise Fancypants di Coroni Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Proszę o zamieszczanie lub linkowanie tu swoich prac na I etap konkursu "Akademia Equestriańskiej Dyplomacji". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schweppes Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 Oto moja praca Tutaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marquise Fancypants di Coroni Napisano Październik 24, 2013 Autor Share Napisano Październik 24, 2013 O! Nie sposób mi wyrazić, jak się cieszę i gratuluję odwagi! Wierzę, że ten przykład zachęci również i innych do wzięcia udziału w tym konkursie. KU CHWALE EQUESTRII! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 Powinieneś udostępnić pracę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakitta Napisano Październik 26, 2013 Share Napisano Październik 26, 2013 To lecim: Depesza Polityczna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Ha, nie spodziewaliście się mnie tutaj! List gratulacyjny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marquise Fancypants di Coroni Napisano Listopad 15, 2013 Autor Share Napisano Listopad 15, 2013 UWAGA! TEMAT ZOSTANIE ZAMKNIĘTY DZIŚ O PÓŁNOCY! WSZYSCY, KTÓRZY JESZCZE CHCĄ APLIKOWAĆ, WCIĄŻ MAJĄ SZANSĘ, ALE POWINNI SIĘ Z TYM POSPIESZYĆ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marquise Fancypants di Coroni Napisano Listopad 15, 2013 Autor Share Napisano Listopad 15, 2013 (edytowany) I tak oto upłynął ostateczny (wielokrotnie zresztą przekładany) termin pierwszego etapu. Wyniki do niedzieli wieczór, a wkrótce potem etap drugi, w którym wziąć udział będą mogli również Ci, którzy nie odnaleźli się w terminie lub temacie pierwszego. Edytowano Listopad 15, 2013 przez Marquise Fancypants di Coroni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts