Jake Napisano Listopad 5, 2013 Autor Share Napisano Listopad 5, 2013 Niepotrzebna... uznajmy że już wyszłaś ------------------------------- Żołnierz spojrzał się na broń i powiedział - Hmm...pójdziesz też ze mną... Po czym warknął - Dobra...reszta co została w autobusie se sama przyjdzie. Idziemy! Mężczyzna ruszył w stronę dużego budynku jakby najbardziej zadbanego w okolicy. Link do komentarza
Elizabeth Eden Napisano Listopad 6, 2013 Share Napisano Listopad 6, 2013 Eweline westchnęła i ruszyła za człowiekiem. -Matko, nareszcie.... Link do komentarza
emili878 Napisano Listopad 6, 2013 Share Napisano Listopad 6, 2013 - Chyba nie ma tu żadnego azjaty... Smutno. Mogą mnie wypchnąć! Ale przeczytałam o tym książke, tak wszystko pamiętam. - Pomyślałam po czym ruszyłam za mężczyzną, zatracona w myśleniu ile ja w końcu przeczytałam książek. Link do komentarza
Igirisu_chan Napisano Listopad 6, 2013 Share Napisano Listopad 6, 2013 Hitomi wlokła się markotnie na samym końcu. Nie mogła się odnaleźć w tej grupie. Link do komentarza
Jonathan Cloud Napisano Listopad 7, 2013 Share Napisano Listopad 7, 2013 - Skoro tak mówisz - obróciłem kilka razy pistolet na palcu, po czym schowaliśmy go do uprzednio przygotowanej kabury. - W każdym razie co będziemy tu robić? Nie mieliśmy iść do jakiegoś szpitala psychiatrycznego? Link do komentarza
Jake Napisano Listopad 7, 2013 Autor Share Napisano Listopad 7, 2013 Mężczyzna spojrzał się na chłopaka i powiedział - Najpierw się ogarniemy trochę, bo jak zauważyłem połowa jest szczególnie nieprzygotowany Po czym przyspieszył kroku. Po chwili doszliście do wejścia. - Dobra...wchodzimy tam i pamiętajcie...miejcie się od tej chwili na baczności. Ja załatwie wam pokoje, a wy lepiej bądźcie cicho. Nie chcę zamieszania związanego z naszymi intencjami. Włazić! Żołnierz otworzył drzwi i wszedł Panorama Hotelu Link do komentarza
emili878 Napisano Listopad 7, 2013 Share Napisano Listopad 7, 2013 (edytowany) - Woooow- Powiedziałam podniecona, wyglądał jak wyciągnięty z horroru! I to dobrego horroru- Piękny budynek- Powiedziałam uśmiechnięta od ucha do ucha. ( sory zapomniałam dodać wyposarzenia zaraz to poprawie xd) Edytowano Listopad 7, 2013 przez emili878 Link do komentarza
Elizabeth Eden Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 (edytowany) Eweline nawet nie drgnęła na widok domu. Weszła do środka lekko się krzywiąc na okropny zapach i bez słowa rzuciła bagaż na podłogę, usiadła na nim i czekała..... Edytowano Listopad 8, 2013 przez Elizabeth Eden Link do komentarza
Igirisu_chan Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Hitomi patrzyła na dom wielkimi oczami, jedyne co mogła z siebie wydać było ciche "uu". Ostrożnie weszła do środka. Link do komentarza
Jonathan Cloud Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 - No... Nawet ciekawie wygląda - powiedział ze znudzeniem. Przekroczyłem próg, po czym rzuciłem torbę na podłogę. Usiadłem i oparłem się o nią, wyjmując telefon. 98% Powinno wystarczyć. Sprawdziłem jeszcze czy kamera jest gotowa do pracy. Potem już tylko czekałem na rozwój wydarzeń. Link do komentarza
emili878 Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 weszłam za innymi do domu i zaczęłam kręcić się w kółko próbując zobaczyć wszystko co się da. Link do komentarza
Jake Napisano Listopad 8, 2013 Autor Share Napisano Listopad 8, 2013 Elizabeth...ustalmy że ja będę się zajmować opisywaniem miejsca i także zapachów ----------------------- Hol wydawał się nadzwyczaj sympatyczny Mężczyzna spokojnie podszedł do recepcjonistki I poprosił o 2 pokoje. 1 Apartament pięciu osobowy i jeden jednoosobowy. Po chwili podszedł do was i powiedział - Oto wasz Apartament. Ostatnie piętro numer 2111. Mnie możecie znaleźć pod 2110. A teraz idźcie się rozgościć. Wieczorem przyjdę do was i wam wszystko objaśnię. Po czym chłopak zwrócił się w stronę schodów i zaczął iść. Obok była winda lecz chyba wolał nie ufać niczemu co jeździ. Link do komentarza
emili878 Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Lekko zażenowana wyglądem wnętrza przestałam się kręcić i jak najszybciej zaczęłam iść do apartamentu wlekąc za sobą walizkę, szczerze nie chciało Mi się wchodzić do ostatniego piętra ale wolałam schody od wind, podczas jazdy windą mam mdłości. Link do komentarza
Elizabeth Eden Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Eweline wstała i skierowała się na górę. Nie ufała urządzeniom elektrycznym wolała zdać się na siebie, no chyba że jeśli chodzi o komórkę. Sprostowując nie ufała elektronice jeśli od niej zależało jej życie. Wdrapała się na swoje piętro i weszła do apartamentu. Link do komentarza
emili878 Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Jako, że szybko się nudzę i nie mam co czytać zagadałam, co mam z nikim nie gadać do końca tej wyprawy, nawet Bony i Clade musieli współpracować, żeby być najlepsi! - Hejka, nazywam się Flue a ty?- Zapytałam się uśmiechnięta do platynowłosej dziewczyny, która była obok mnie. Link do komentarza
Jonathan Cloud Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 Serio? Średniowieczny, groteskowy zamek i wnętrze rodem z pięcio gwiazdkowego hotelu? Co z tobą nie tak, Jacob? I like it _____________________________________________________ Podniosłem torbę i ruszyłem za resztą. Jako, że nie miałem nic ciekwawego do roboty, wyjąłem z torby słuchawki, sprawdziłem czy nic się z nimi nie stało i podłączyłem do telefonu. Założywszy je, włączyłem jakiś randomowy utwór Skrillexa. Następnie skierowałem się w stronę winduy. - Ktoś jeszcze jedzie windą? - zapytałem się. Wszystko wydawało sie jakieś takie zbyt miłe. Przyjechaliśmy tu z zamiarem zbadania szpitala psychiatrycznego, a siedzimy w takim ciekawym hotelu. No nic. Dopóki nic mnie nie zabije, wszystko jest ok. Po chwili namysłu, wyszedłem z windy i zacząłem wchodzić po schodach. Musiałem pogadać z naszym "dowódcą". Gdy dogoniłem chłopaka, zwolniłem krok. - Właściwie dlaczego nam rozkazujesz? Rozumiem, że jesteś starszy etc., ale skoro nie wiesz więcej niż my to chyba nie ma to większego sensu, prawda? - spojrzałem na niego - Chyba, że już tu kiedyś byłeś. Kto wie... Może nawet sam byłeś w tym szpitalu. Mam na myśli, że jako pacjent - uśmiechnąłem się złowieszczo, po czym przyspieszyłem. Nim się obejrzałem, znalazłem sie na ostatnim piętrze. Skierowałem się w stronę naszego pokoju. Usiadłem przy ścianie i czekałem. Link do komentarza
Igirisu_chan Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 Hitomi, jako że nie miała zamiaru samotnie jechać windą zaczęła energicznie wspinać się po schodach. Szybko dotarła na górę i stanęła pod ścianą. Z nadzieją patrzyła na Flue, ale szybko opuściła wzrok. I tak wstydziła się odezwać. Link do komentarza
emili878 Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 Brązowowłosa przez chwile popatrzała na mnie. Nie dając możliwości odpowiedzi szybko doskoczyłam do niej, wyglądała na bardziej gadatliwą, może nawet bardziej ode mnie. - O hejka, a ty jak masz na imię?- Zapytałam wesoła- Najchętniej bym poznała wszystkich na ziemi- Przyznałam po chwili do siebie. Link do komentarza
Igirisu_chan Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 -Hitomi... tylko Hitomi... -Hitomi nadal wpatrywała się w podłogę, nagle odrzekła: - A ty...? Link do komentarza
emili878 Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 - Flue Star, z Tokyo- Uśmiechnęłam się pogodnie- Mam nadzieje, że zostaniemy koleżankami Link do komentarza
Igirisu_chan Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 - z Tokyo!- wykrzyknęła nagle, energicznie i wyjątkowo głośno. Szybko zdając sobie z tego sprawę ucichła i stała się typowo markotna- ja też... Link do komentarza
emili878 Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 - Szczerze mówiąc nie wyglądasz na Azjatkę- Powiedziałam szczerze- Byłaś w icecreamcity?- Zapytałam po chwili. Zaczęłam jej przyglądać, stu procentowo nie jest azjatką, lecz nagle oświecenie- M-masz przy sobie jakąś książkę? Link do komentarza
Igirisu_chan Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 (edytowany) -Bo ja nie jestem Azjatką... nie wiem kim jestem... Wyciągnęła z torby swój gruby dość notes. - Nie, mam tylko to...- otworzyła go. Znajdowały się tam różne rysunki, jedne lepsze inne gorsze. Podczas przerzucania stron natrafiła na ścianę tekstu, lecz szybko zasłoniła ją ręką i pokazywała resztę zawartości notesu. Edytowano Listopad 13, 2013 przez Niepotrzebna... Link do komentarza
Jake Napisano Listopad 13, 2013 Autor Share Napisano Listopad 13, 2013 Mężczyzna spojrzał na dziewczyny i przerwał im rozmowę - Proszę. Oto klucze do waszego pokoju Po czym rzucił niezbyt duży klucz w stronę Hitomi - Bądź taka miła i zostań ich klucznikiem...ja nie mam niestety czasu na pilnowanie waszych kluczy Chłopka rzucił do Andrewa - Wszystkiego się dowiesz za 3 godziny... Następnie żołnierz wyjął klucz do swego pokoju i otworzył. Rzucił jeszcze okiem na grupę i syknął - Proszę na razie mi nie przeszkadzać... Po czym zniknął w głębi pokoju. Link do komentarza
Jonathan Cloud Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 Podniosłem się z podłogi i wziąłem do ręki torbę. Podszedłem do drzwi w oczekiwaniu na ich otwarcie. Czekam, kluczniku Link do komentarza
Recommended Posts