Igirisu_chan Napisano Listopad 14, 2013 Share Napisano Listopad 14, 2013 (edytowany) Hitomi podniosła klucz i szybko podeszła do drzwi, otworzyła je, a następnie weszła do środka. Edytowano Listopad 14, 2013 przez Niepotrzebna... Link do komentarza
emili878 Napisano Listopad 14, 2013 Share Napisano Listopad 14, 2013 wbiegłam do środka i zaczęłam szukać szafki z książkami Link do komentarza
Jonathan Cloud Napisano Listopad 14, 2013 Share Napisano Listopad 14, 2013 Wszedłem przez otwarte drzwi, a następnie zacząłem rozglądać się po pokoju. Wszystko wyglądało normalnie. Pięć łóżek, kilka szafek, żyrandol... Było nawet okno, ale zasłonięte. Widząc, że najbliższe łóżko jest wolne, bezprecedensowo rzuciłem nań torbę, po czym poszedłem do umieszczonej obok toalety, by umyć ręce. Nagle poczułem wibracje w prawej kieszeni. Wyjąłem z niej telefon, gdzie zobaczyłem durne powiadomienie z Facebook'a. Czekajcie... Facebook? Skoro jest Facebook, musi też być... Szybko spojrzałem na górę wyświetlacza. Zobaczyłem tak symbol Wi-Fi. Wskazywał na pełny zasięg. Ucieszyłem się bardzo. Podniosłem wcześniej zdjęte słuchawki, po czym położyłem je gdzieś w szafce. Nie mogłem ich zgubić, ani zniszczyć. Tata by mnie zabił. Wziąłem do ręki komórkę i włączyłem Hearthstone. Tak dla zabicia czasu. Podczas ładowania aplikacji usiadłem na łóżku. Gdy usłyszałem tradycyjne wprowadzenie, włożyłem moje drugie, dokanałowe słuchawki i zacząłem grać. Link do komentarza
Igirisu_chan Napisano Listopad 14, 2013 Share Napisano Listopad 14, 2013 Hitomi usiadła na łóżku znajdującym się najbliżej okna. Następnie zaczęła jeść kanapkę z serem. Gdy już skończyła wyjęła swój notes oraz ołówek i zaczęła rysować. Link do komentarza
Jake Napisano Listopad 15, 2013 Autor Share Napisano Listopad 15, 2013 Powiedzmy że minęły te 3 godziny -------------------------------------- Nagle do waszego pokoju wszedł mężczyzna i powiedział - Siemka...mogę wejść? Link do komentarza
emili878 Napisano Listopad 15, 2013 Share Napisano Listopad 15, 2013 - Spoko- Powiedziałał z głową położoną na jednej z półek szafki, nie znalazłam ani jednej książki! Link do komentarza
Jonathan Cloud Napisano Listopad 15, 2013 Share Napisano Listopad 15, 2013 Ujrzawszy wchodzącego chłopaka, wyjąłem słuchawki z uszu oraz wypiąłem z telefonu, po czym włożyłem do kieszeni. - Jasne Link do komentarza
Elizabeth Eden Napisano Listopad 16, 2013 Share Napisano Listopad 16, 2013 -Wchodź - rzuciła cicho i oderwała się od książki. Link do komentarza
Jake Napisano Listopad 16, 2013 Autor Share Napisano Listopad 16, 2013 Mężczyzna wszedł i oparł się o pobliskie krzesło. - Mogę wam zdradzić kim jestem i dlaczego tu naprawdę jesteście. Jestem Jacob (hiehiehie) Naxun Scorpius. Członek G.R.O.M.U. Takiej tam organizacji rządowej zajmującej się większością rzeczy. Zaprosiłem was, a raczej zabrałem ze sobą tutaj byście zobaczyli wszystko i pomogli mi zbadać sprawę zabójstw. Jak wiecie tutaj działo się wiele strasznego lecz nie macie się czego bać w czasie dnia. Jednak w nocy, a szczególnie tej nocy chcę byście byli przygotowani. Mamy jeszcze 2 godziny do zmierzchu więc jak wcześniej powiedziałem chcę zabrać was do shopu po broń i inne ważne rzeczy. Jak się dowiedziałem z internetu to dziś ma być pełnia więc nie będzie za fajnie tej nocy. A szczególnie kiedy tzw. Kanony wychodzą na powierzchnię. Wy możecie to nazywać wilkołakami. Jednak jeśli mamy szczęście to w tej części kraju ich nie będzie. Pewnie myśleliście że nie istnieją, co nie? Hehe...a więc ubierajcie się i zbieramy się do shopu. Pytania? Link do komentarza
Igirisu_chan Napisano Listopad 16, 2013 Share Napisano Listopad 16, 2013 Hitomi bez słowa wstała zakładając swą torbę na ramię i czekając na innych wbiła swój wzrok w podłogę. Link do komentarza
emili878 Napisano Listopad 16, 2013 Share Napisano Listopad 16, 2013 Uderzyłam moją torbą o podłogę. - Gotowa! Ja mogę iść- Powiedziałam wstając, gdy nagle coś Mi się przypomniało- Umm, ile będzie taka broń kosztować?- Powiedziałam z nieśmiałym uśmiechem, gdyż broń palna jest zupełnie inną bronią niż broń biała, zupełnie nie umiem się takim czymś posługiwać! Link do komentarza
Jake Napisano Listopad 16, 2013 Autor Share Napisano Listopad 16, 2013 Jacob uśmiechnął się - Moja droga Flue. Nic nie będzie kosztować. Wszystko ja wam załatwię. Link do komentarza
emili878 Napisano Listopad 16, 2013 Share Napisano Listopad 16, 2013 - Uff, to dobrze- Powiedziałam uśmiechięta- Ale będziemy mieli jakiś mini kurs obsługi, ja nigdy nie miałam broni palnej w rękach- Przyznałam- Nawet nie wiem jak coś takiego trzymać- Zaczęłam gestykulować coś dziwnego i niezrozumiałego, nawet dla mnie. Link do komentarza
Elizabeth Eden Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 -Hmmm, myślę że to całkiem niezła przygoda - uśmiechnęłam się lekko, wzięłam bagaż i stanęłam w gotowości przy drzwiach. -Ah, a jeśli chodzi o istoty nadnaturalne... to od zawsze w nie wierzyłam - wyszeptałam. Link do komentarza
Jonathan Cloud Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 (edytowany) - Broń? Ja już mam swoją - uśmiechnąłem się. - Ale nie zaszkodzi się przejść. Swoją drogą... Kanony... Hmm... Czyli co? Krzyż, srebrne kule? - spojrzałem na Jacoba. Wszystko stawało się coraz dziwniejsze. Myślałem, że będzie choć trochę strasznie, a tu nagle gość mi wyskakuje z wilkołakami. Ech... No dobra... Trzeba się będzie ruszyć. Wygrzebałem z torby moją ukochaną kurtkę i czapkę z daszkiem, a następnie, ubrawszy się, poszedłem za mężczyzną. _________ Jako, że zapomniałem dać wyglądu postaci(XD) to tutaj go macie. Edytowano Listopad 17, 2013 przez Jonathan Cloud Link do komentarza
Jake Napisano Listopad 17, 2013 Autor Share Napisano Listopad 17, 2013 Jacob uśmiechnął się - Będziecie mieli kurs. Na tych stworach jeśli tu są Po czym otworzył drzwi i się leciutko ukłonił - Wyłazić Link do komentarza
emili878 Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 To wcale a wcale nie poprawiło mi humoru, przełknęłam ślinę i wyszłam. Link do komentarza
Elizabeth Eden Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 Eweline lekko się zawahała, ale posłusznie wyszła. Link do komentarza
Jonathan Cloud Napisano Listopad 18, 2013 Share Napisano Listopad 18, 2013 Wyluzowany, wyszedłem z pomieszczenia. Na wszelki wypadek jeszcze raz sprawdziłem stan magazynka. Potem włożyłem jedną ze słuchawek do ucha i włączyłem jakiś Dubstep. - Let's rock. Link do komentarza
Igirisu_chan Napisano Listopad 18, 2013 Share Napisano Listopad 18, 2013 Z niepokojem wypisanym na twarzy wyszłam z pokoju. Link do komentarza
Jake Napisano Listopad 18, 2013 Autor Share Napisano Listopad 18, 2013 Jacob wyszedł z pokoju tuż za wami i powiedział - Dobra. Taki jest plan. Wychodzimy. Idziemy do sklepu. Kupujemy. W nocy mamy spotkanie ze stworami i resztę dnia macie wolnego. Pytania? Nie? To ok. Idziemy Po czym ruszył w stronę wyjścia z hotelu Link do komentarza
emili878 Napisano Listopad 18, 2013 Share Napisano Listopad 18, 2013 Ruszyłam za Jacobem, z głupią miną, gdyż chciałam zadać pytanie Link do komentarza
Elizabeth Eden Napisano Listopad 19, 2013 Share Napisano Listopad 19, 2013 Wzruszyłam ramionami i bez słowa poszłam za Jacobem. Link do komentarza
Jonathan Cloud Napisano Listopad 19, 2013 Share Napisano Listopad 19, 2013 Bez słowa ruszyłem za Jacobem, uprzednio sprawdzając czy wszelkie potrzebne przedmioty zabrałem ze sobą. Link do komentarza
Igirisu_chan Napisano Listopad 19, 2013 Share Napisano Listopad 19, 2013 Zamknęłam drzwi na klucz, który następnie włożyłam do torby. Następnie ruszyłam za pozostałymi w stronę wyjścia. Link do komentarza
Recommended Posts