Foley Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 Wow... Każda kolejna animacja powala na kolana. Nie wiem jakie słowa oddadzą epickośc tego, więc piszę normalnie. To jest świetne! Jak ktoś się mnie spyta, co to jest to MLP to mu chyba damlink do tego filmiku Dobra robota! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Luty 2, 2014 Autor Share Napisano Luty 2, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=FHqpBp27oU4 A oto pmv, które powstało przy współpracy 7 osób, łącznie ze mną, collab który utworzyłem ponad dwa miesiące temu, i jestem bardzo zadowolony z efektu 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Ładne. Naprawdę ładne. Można śmiało stwierdzić, że godnie reprezentujesz Polski fandom zagramanicą : ) No i dorobiłeś się niepowtarzalnego stylu, bo nawet bez podpisu można było poznać fragment Twojego autorstwa. Teraz pytanie: to już drugi filmik z kolei, gdzie pojawiają się te przestrzenne chmurki. Bawisz się także aplikacjami do 3D, czy one również powstały w After Effects? I jeżeli tak, to czy mógłbyś co podpowiedzieć? Dzięki za publikacje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Luty 2, 2014 Autor Share Napisano Luty 2, 2014 (edytowany) Chmurki powstały w afterze, jest taki dość rozbudowany plugin generujący cząsteczki (trapcode particular), troche sie w nim raz pobawiłem, i udało mi się stworzyć coś chmuropodobnego. Dzięki ;p Edytowano Luty 7, 2014 przez Izeer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Luty 16, 2014 Autor Share Napisano Luty 16, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=7LzaWijp5us Po raz kolejny nasza grupa stworzyła Pmv. Tym razem za cel postawiliśmy sobie, stworzyć je w ciągu 24 godzin, łącznie z renderowaniem i uploadem. Udało się ^^ 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Obe te ostatnie filmiki są bezbłędne! *.* W Highscore najmocniej śmiechłam jak zobaczyłam Floppy Scootaloo. XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Fajny ten collab. Widać, że na szybko ale wykorzystaliście sporo fajnych pomysłów. Przy nawiązaniu do Flappy Bird'a jebłem z krzesła. Twój Skyrim też bombowy (hit za 666 hp : ) ) choć dopiero za drugim razem zorientowałem się, że ten brązowy prostokąt użyty jako kursor to noga Buttona. Poki sobie trochę olał temat (był genialny poprzednio) ale poza tym bajka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz391 Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Nie no, rewelacyjnie wam to wyszło, zwłaszcza że zdołaliście to zrobić w tak krótkim odstępie czasu. I tak jak użytkowników powyżej najbardziej mnie rozwalił motyw z Floopy Scootaloo . Także dobra robota Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Flappy Scoot rzeczywiście rozwala system Cóż rzec? Dobra robota, oby tak dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Luty 21, 2014 Autor Share Napisano Luty 21, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=zZz0Lwtv52U Zrobiłem. Coś. Pozdro dla kumatych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Luty 24, 2014 Autor Share Napisano Luty 24, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=ySzboxX33pw Tak sie bawiłem silnikiem fizycznym w afterze, jak ktoś jest zainteresowany to zwie się Newton 2, bardzo proste narzędzie z duzymi możliwościami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Luty 26, 2014 Autor Share Napisano Luty 26, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=CaN8sQK1ang Wszystko przez durną mode na Twitterze :| 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Luty 28, 2014 Share Napisano Luty 28, 2014 Every good plot needs a good exposition. :rainderp Ciekawy random D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Marzec 23, 2014 Autor Share Napisano Marzec 23, 2014 Pewnie każdy już słyszał co sie przytrafiło JanAnimations, sam jestem troche zaniepokojony tym co hasbro wyprawia, póki co staram się by nie wykryli moich filmików, tj. usuwam tagi 'mlp'. https://www.youtube.com/watch?v=NilRwtnMWcs To tak odnośnie całej sytuacji, a tak poza tym to pracuje już nad czymś normalnym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Kwiecień 6, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Najlepszy filmik jaki udało mi się stworzyć do tej pory. Enjoy! 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 (edytowany) Gdyby nie te lagi... cholerny tablet!!!!!! Wydaje mi sie że wiem co ujżałem ale przez ten pokaz slajdów który przedstawił mi tablet niemoge do końca oceniać 10/10! @ mam pytanie i niechce spamić więc edytuje: Czy mógłbyś zrobić coś takiego że nagrasz jak robisz animacje a potem w przyspieszonym tempie wrzucać na YT lub cokolwiek innego? Chciałbym zobaczyć Cię w "akcji" i może czegoś nauczyć. Niebuj sie ja niechce od Ciebie zgapiać! Słowo. Jagby co mugłbyś podać mnie do sądu o plagiat. (z powodu: odgapił kucyki ) Bez względu na odpowieć, dziękuje. Edytowano Kwiecień 6, 2014 przez BlackBird Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Świetny filmik. Genialnie dobrana do tego muzyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Więc tak... Mój ulubiony kucyk, ulubiona piosenka "dzieciństwa, świetne wykorzystanie najlepszego odcinka sezonu (jak na razie) - zasługujesz na 12/10! To po prostu miażdży Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Kwiecień 9, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2014 @ mam pytanie i niechce spamić więc edytuje: Czy mógłbyś zrobić coś takiego że nagrasz jak robisz animacje a potem w przyspieszonym tempie wrzucać na YT lub cokolwiek innego? Chciałbym zobaczyć Cię w "akcji" i może czegoś nauczyć. Niebuj sie ja niechce od Ciebie zgapiać! Słowo. Jagby co mugłbyś podać mnie do sądu o plagiat. (z powodu: odgapił kucyki ) Bez względu na odpowieć, dziękuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Kwiecień 13, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Wreszcie coś na serio ukończyłem Enjoy ;p 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 1:14 Epic! To było serio dobre, nie wiem co więcej powiedzieć więc sie powtóże. FAJNE! Zaje*iste! Chociaż miewałeś lepsze rzeczy. Czekam na filmik jak coś tworzysz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 1:14 - piękne! Element 3D czy Cinema? No i coś, co mnie zawsze ciekawiło: Ile czasu zajmuje Ci praca nad takim dwuminutowym filmikiem? Jako że mam już za sobą pierwsze próby z AE, zdaję sobie sprawę z tego, że filmiki nie rosną na drzewach. Jestem raczej ciekaw czy jest to kwestia tygodni czy miesięcy. Czy do każdego projektu robisz storyboard i prowadzisz project management jak koleś od Lullaby for the Princess czy też wszystko wychodzi w trakcie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Kwiecień 13, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2014 1:14 element 3D. Zajeło mi 4 tygodnie, równo. Dlatego że nie było łatwo wymyślić tyle różnych od siebie stylów, a taki był cel robienia tego filmiku. Jeśli chodzi o storyboard, ja ich nie robie. Znam osoby które robią, mi nie jest potrzebny, bo zawsze mam w głowie wszystkie pomysły, jakoś udaje mi się ich nie pozapominać, i połowa i tak wychodzi w trakcie robienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Powiem tyle filmik świetny. 1:14 Świetne. Czekam na następny filmki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Kwiecień 15, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Skoro sie wam podoba ten 3D cutie mark, to macie tutaj wersje w swf i gif http://izeer.deviantart.com/art/Magic-3D-animation-447753668http://puu.sh/89Xut.gif ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się