Saper9 Napisano Październik 26, 2013 Share Napisano Październik 26, 2013 @up Racja,dlatego ja czekam na fic z wojną totalną-może sam go napiszę(http://m.youtube.com/watch?v=qVk1rEQNX-I) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 Dźwięki wołań regentów, modów, inkwizytorów i zwykłych brony dobiegły do mojego zamczyska przez co w przerażeniu upuściłem flachę z Sobieskim. Jak szczała wypadłem z pałacu. Nawet nie miałem czasu się nachlać, i żałuje że chciałem im pomóc bo teraz mam uraz. Wezwałem każdego demona do jakiego znalazłem numer w księdze Beliala i wiesz co? Żaden nie dał rady doczytać do drugiej strony. Nawet Abadon nie dał rady a on nie czyta po człowieczemu. Magiczna funkcja majkrosoft ofisa podkreślanie błędów u ciebie wyje*ała do Atwerpii na ogórki? Nawet mój kolega totalna noga z przedmiotów humanistycznych (za to bystrzak jeżeli chodzi o matematykę) pisze lepiej. Na buddę lepiej ogarnij ten tekst! A i jeszcze jedno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się