Schweppes Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 (edytowany) Siema ! Jestem nowy na forum ale już się z nim oswoiłem Lubie Friends is Magic , jestem mały...WIELKIM FANEM MLP WITAJCIE !!! Edytowano Październik 25, 2013 przez Schweppes Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moposable Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 Wow... Tyle rzeczy przychodzi na myśl... Witaj na forum ._. Proponuję ograniczyć ilość wykrzykników oraz mniej korzystać z wielkich liter Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 Lubie Friends is MagicFriends is MagicFriends is MagicFriends is Magic 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 Z taką pisownią nie jesteś bossem. *Friends are magic. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 No witam. Może kilka słów o sobie? Ile masz lat, czym się zajmujesz, jakie masz zainteresowania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 Witaj an forum... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 Argh. Witaj, baw się dobrze, popraw swoją wypowiedź na początku tego tematu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 新規ユーザー 新規ユーザー 新規ユーザー !!! Yo! Kolejny nowy, co? Nie było mnie miesiąc a tu tyle osób nowych... Podejrzane... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Październik 26, 2013 Share Napisano Październik 26, 2013 Szczęść Bożę~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczuu Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Hejka witaj w swiecie kolorowych osiolkow Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się