Lukiner Napisano Sierpień 26, 2011 Share Napisano Sierpień 26, 2011 Trzeba wam tu trochę poważnej muzy ;d i nie chodzi mi teraz o metal lub rock. TIME FOR OCTAVIA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 26, 2011 Share Napisano Sierpień 26, 2011 Ci autorzy robią jej niesamowite oczy. Jako rysownik-amator mangi, oczy to moja ulubiona część, potrafią odzwierciedlić więcej, niż reszta. Rany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Sierpień 27, 2011 Share Napisano Sierpień 27, 2011 *_* Naprawdę niesamowite oczy *_* To pochwal się czymś Tarreth Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Sierpień 27, 2011 Share Napisano Sierpień 27, 2011 wygląda zaiste wspaniale. Lecz nie znam jej muzyki. Ten wzrok... Przypomina mi o Eldarach... Jak i o pierwszym bardziej obejrzanym Anime - HNNKN. Nie ma co, czas przywrócić sobie skilla do drawingu w PTS i spróbować zrobić coś mango-podobnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Sierpień 27, 2011 Share Napisano Sierpień 27, 2011 ale to chyba kucyk który powstał tylko od fanów. Nie widziałem jej nigdzie :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Sierpień 27, 2011 Share Napisano Sierpień 27, 2011 a coś ty myślał? że taki ładny i muzykalny kucyk istniałby? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 27, 2011 Share Napisano Sierpień 27, 2011 26 odcinek. Gra, gdy salę szturmuje Pinkie pie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Sierpień 27, 2011 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2011 26 odcinek. Gra, gdy salę szturmuje Pinkie pie. yup przez chwile fani myśleli że to siostra pinkie bo jest bardzo podobna do tej ze wspomnień... ale później twórcy podali jej oficjalne imię jak również imiona pozostałych z rodziny pinkie i wszystko wzięło w łeb don't mess with Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 28, 2011 Share Napisano Sierpień 28, 2011 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Sierpień 28, 2011 Share Napisano Sierpień 28, 2011 Octavia solówka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Sierpień 28, 2011 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=qUPpfkkQD9Mwersja demo póki co :<what can I say? Octavia OP chyba mam kolejny battle theme do grania:http://www.youtube.com/watch?v=sLmAlskhRZcthe fuck just happend? Luki, to jest ZAJEBISTE O_O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rethemorn Napisano Sierpień 29, 2011 Share Napisano Sierpień 29, 2011 Luki, to jest ZAJEBISTE O_O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Sierpień 29, 2011 Share Napisano Sierpień 29, 2011 Ten kawałek jest wręcz za[MUUU]rwisty. War in tha Jungle w końskiej wersji. Lecz irytuję mnie jedno. Czego ona ma osiem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Sierpień 29, 2011 Share Napisano Sierpień 29, 2011 już śpiewam jeśli dostanę to ciasto OD NIEJ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Wrzesień 2, 2011 Share Napisano Wrzesień 2, 2011 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=dIg8Vs-MVZA&feature=player_embedded DAMN DUDE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Wrzesień 5, 2011 Share Napisano Wrzesień 5, 2011 Nie wiem jak można porównywać muzykę poważną do techno, dubstepu i reszty DiDżejskiej roboty. A ostatnie zdjęcie aż zdziwiło mnie, że sam stwórca tematu takie coś wkleja O_0 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Wrzesień 5, 2011 Share Napisano Wrzesień 5, 2011 ludzie którzy się tak kłócą - często jest coś pomiędzy nimi. Przynajmniej ciekawość... Oj, ty mi tu nie próbuj filozofią dołączyć do adminów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Wrzesień 5, 2011 Autor Share Napisano Wrzesień 5, 2011 octavia jako assassin oj tak ;d chyba nawet skusze się na fanfica z crossoverem o AC Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Wrzesień 6, 2011 Share Napisano Wrzesień 6, 2011 EmOctavia Kupuję AC2. Tylko podmienię model Ezio i ulepszę Kompa ^^ You want this wallpaper? Tell me everything about sizes on Priv. Jeśli masz GModa - podmieniaj natychmiast Model! Albo nie dostaniesz ciasta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Wrzesień 6, 2011 Share Napisano Wrzesień 6, 2011 Co do "emOctavii" to nie jest ten sam kucyk. Po lewej mamy Octavię, a po prawej siostrę Pinkie Pie. Owszem, wielu z Bronych podejrzewało, ze to siostry, jednak pani Faust zanegowała te domysły. Chciałeś powiedzieć "siostrę Pinkameny Diany Pie" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Wrzesień 6, 2011 Share Napisano Wrzesień 6, 2011 Czemu skoro jestem avatarem nie mogę edytować postów kiedy WR może?? I tak: Pinkameny Diany Pie WR: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Wrzesień 7, 2011 Autor Share Napisano Wrzesień 7, 2011 got a problem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Wrzesień 7, 2011 Share Napisano Wrzesień 7, 2011 Omg Lukiner, postowanie tak seksownych kucyków... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Wrzesień 14, 2011 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2011 ja bym wstawił human-maid Octavię, ale wiecie... xD za miękki jesteś na to.... tu trzeba kogoś kto nie ma sumienia/duszy xD najpierw "normalna" Octavia: i lecimy z tym koksem > hops human Tavi by Madmax: i teraz czas na arcydzieło made by John Joseco (ten od Maid Celestii) widzisz Tarreth nie było tak trudno ;d AVE!! \,,,/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Wrzesień 14, 2011 Share Napisano Wrzesień 14, 2011 Przez śmiech odnośnie swoich przeczuć, że prędzej, czy później zrobisz to za mnie (Everything as planned!) nie mogę nic powiedzieć także przez to, ze tu nie ma co mówić! Epic Octavia is Epic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts