Szczygiel Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 Uprising 44 jest a raczej będzie strzelanko-rpg. Produkcja przedstawia wydarzenia z sierpnia-pażdziernika 1944r, czyli powstania warszawskiego. Gra będzie produkcją polskiego studia DMD enterprise. Premiera jest planowana na czerwiec-lipiec tego roku. W grze będziemy mogli wcielić się w Polskiego powstańca lub Nazistowskiego żołnieża. W przypadku pierwszej opcji wcielamy się w role Kuby i jego oddziału-Cichociemni. Więcej o grze można poszukać u wujka Google. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 Zapowiada się ciekawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 A to nie miał być taki niesamowicie trudny RPGowy RTS? Cóż, może i nie, w każdym razie gra zapowiada się... co najmniej dobrze. Mam nadzieję, że autorzy nie zawalą tego, bo zobaczyć Warszawę '44 w grze byłoby bezcenne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 Nie mogą tego zawalić! Polacy już nie raz udowodnili, że gry tworzyć potrafią. Zapowiada się wielce interesująco. Myślę, że z pewnością sprawdzę kiedyś tę grę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 Zobaczymy co z tego wyjdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 Gra o Polsce, w dodatku podczas WWII, będzie ciekawie, chociaż nie spodziewam się wiele. Przynajmniej się zbytnio nie rozczaruję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 Powstanie Warszawskie? II wojna światowa? Gra o Polsce? Sounds great! Mam wielką nadzieje, że nie wyjdzie z tego jakiś chłam. z pewnością sobie obczaje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 Mam nadzieję, że autorzy nie zawalą tego, bo zobaczyć Warszawę '44 w grze byłoby bezcenne... Warszawę można zobaczyć w grze "Mortyr 3 - Akcje Dywersyjne". Oczywiście nie jest to tak super zrobione, że przez całą grę śmigasz po całej warszawie. Tylko, że przez 2 maksymalnie 3 misje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Mortyr? Naprawdę nie chcę tego widzieć tego chłamu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Maj 22, 2012 Share Napisano Maj 22, 2012 Hm... ja poczekam na pierwsze recenzje tej gry. Jeśli się gra okaże dosyć dobra, to może kiedyś kupię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Maj 22, 2012 Share Napisano Maj 22, 2012 E tam Mortyr nie jest taki zły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts