Cloudchaser Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Hejka wszystkim! Ostatnio brałam udział w pewnym konkursie dla gimnazjów. Celem było zrobienie filmu na temat "Palenie jest słabe". Cóż, film wykonany, zmontowany, wstawiony na stronkę, ale wciąż brakuje jednej rzeczy... Aby film przeszedł do kolejnego etapu, potrzebne są głosy internautów. Nasz film musi ich zebrać mini. 60. To dość spora suma, jednak wiem, że z Waszą pomocą może się udać. Tutaj macie link. https://www.facebook.com/paleniejestslabe?sk=app_343962649074157&app_data Aby zagłosować, należy: Wejść w link. Potwierdzić wszystkie wyskakujące okna. Wejść w zakładkę "Video". Znaleźć film "Praca konkursowa :)" Oraz kliknąć "Zagłosuj" Tylko tyle wystarczy, a wywołacie ogromny uśmiech na twarzy Waszej Cloud Dzięki wszystkim serdecznie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Zrobione Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Też zrobione Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Jak sobie życzysz, zrobione Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkr Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Dla Cloud i owszem, mogę. C: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Zrobione. Życzę ci, abyś wygrała, powodzenia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Już zrobione Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloudchaser Napisano Listopad 8, 2013 Autor Share Napisano Listopad 8, 2013 Jesteście wielcy. Rozsyłajcie dalej :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 zagłosowałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InsektPL Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Życzę powodzenia, i wygranej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts