Kruczek Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Uważasz że masz w sobie to coś, czego pozazdrościć może nie jeden człek na planecie Ziemi, mówię tutaj o paru cechach, na przykład: Styl, charyzma, zwierzęcy magnetyzm lub przynajmniej ciemne okulary, to znaczy że możesz wziąć udział w tym konkursie. (Reszta też może, ale trzeba się ogarnąć i przyodziać jakąś fajową pelerynkę +10 do wszechzajedwabistości) Potrzebne jedynie: - Aparat - Twoja twarz i cała reszta - Kabel USB albo internet w telefonie (coby przesłać fotkę) - Pomysł, chęć. - Sześć milionów dolarów w gotówce Krótkie wyjaśnienie, dla tych którzy nadal nie rozumieją. Uchwyćcie siebie (dopuszczalne zdjęcie grupowe, ale bez przesadyzmów) w jak najlepszym świetle, macie ociekać wszechcudownością, ogólnie czarne okularki na pyszczek i podbijać serca ludzi. Macie wyglądać jak Trixie, Wszechpotężnie i Władczo. Zdjęcia na PW (Maksymalnie dwa) Chęć udziału zgłaszać w tym temacie. Nagroda się jakaś zawsze znajdzie, jak tylko dorwę kogoś kto zrobi award. Termin nadsyłania zdjęć: 5 grudnia 2013 rok Nie, nie jest to pomysł skopiowany z działu Pinkie, albowiem na pomysł tamtego konkursu również wpadłem ja. No i oczywiście na koniec, jakby jakimś cudem to komuś wpadło do głowy: ZAKAZ NAGICH ZDJĘĆ *Jak o czymś zapomniałem to piszcie, mam parszywy dzień i jestem na proszkach od bólu głowy.Zakaz przeróbek zdjęć, dzięki Insomnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 (edytowany) Zgłaszam swój udział. Przy okazji, dopisz zakaz przeróbek zdjęć. Edytowano Listopad 8, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Zgłaszam się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Haha, wezmę udział. Moja mordka zabłyśnie, chociaż nie jestem pewna... wiem, już wiem jak będę wyglądać władczo i czym będę władać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 (edytowany) A co tam, I volunteer . Edytowano Listopad 8, 2013 przez Filozof Imesh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Konkurs niby fotograficzny ale jednak mam ochotę wziąć udział bo tak sie składa że akurat jestem w posiadaniu czarnej peleryny z kapturem :3 i zrobionego z pianki medalionu alicornów... Pewnie źle zrozumiem temat :3 ale spróbować zawsze można ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Tak się składa że faktycznie posiadam fajny strój, więc wezmę udział, ale pozostanę inkognito. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
princess celestia 96 Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 zgłaszam się, tylko co to jest PW? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 11, 2013 Autor Share Napisano Listopad 11, 2013 zgłaszam się, tylko co to jest PW? Prywatna wiadomość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
princess celestia 96 Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 aha, a jak przesłać? Niedawno założyłam tutaj konto i nie za bardzo się orientuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 11, 2013 Autor Share Napisano Listopad 11, 2013 Wchodzisz na mój profil. I masz wyślij prywatną wiadomość lub coś w tym stylu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 (edytowany) http://mlppolska.pl/index.php?app=members&module=messaging <--- Komunikator W prawym górnym rogu masz opcję "nowa wiadomość" Edytowano Listopad 11, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 Ja już drugiego dnia przesłałem zdjęcie. Prezentuję na nim swoje najlepsze cechy i najdoskonalszy ubiór w historii ever! Macie ciężką konkurencję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Grudzień 5, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2013 Coś mało tych zdjęć, tu też przedłużam termin. BO MOGĘ. Fotografować się powiadam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Coś mało tych zdjęć, tu też przedłużam termin. BO MOGĘ. Fotografować się powiadam! W weekend będą foty, obiecuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Polecam wziąć udział w konkursie każdemu kto lubi zgrywać fajnego. Nie potrzeba do tego jakiegoś nie wiadomo jakiego stroju, wystarczy wyobraźnia i pomysł na siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Przedłużenie jeszcze trwa ? Bo jeśli tak, to może jutro bym coś wysłała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Kiedy będą wyniki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 Zamykam pierwszą część konkursu, wyniki niebawem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts