Cuddly Doggy Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Wizyta kogoś tak wspaniałego jak Commandor Hurricane, jest sytuacją wręcz idealną by ogłosić konkurs plastyczny. Nagrodą w tym konkursie będzie nic innego jak tarcza Pegasopolis (która ma błąd w nazwie, ale nie długo to się zmieni)Co trzeba zrobić by wygrać?Trzeba stworzyć rysunek przedstawiający życie codzienne w Pegasopolis. O państwie tym, z samego serialu wiemy nie wiele, jednak można założyć, że istniało ono w starożytności. Cóż, więc ogranicza was tak naprawdę nie wiele- można zarówno narysować pejzaż miejski, jak i scena z życia jednego z mieszkańców Pegasopolis. Opcji jest wiele. Im bardziej kreatywnie tym lepiej. Pamiętacie, że praca ta musi być zgodna z regulaminem forum.Do kiedy trwa konkurs?Prace można nadsyłać do 29 listopada do godziny 23:59. Prace umieszczone po tej godzinie, nie będą brane pod uwagę. Zastrzegam sobie prawo, do wydłużenia czasu trwania konkursu. Można oddać max. 2 prace.Jaką techniką mogę wykonać swoją prace? Każdą. Może to być digtal, jak i art tradycyjny, mile widziane również są wszelkiego rodzaju wyklejanki czy kolaże. Jednakże wszystkie użyte w pracy elementy MUSZĄ być autorstwa uczestnika. Prace proszę umieszczać w tym temacie, ukryte w spoilerach lub pod postacią linków [url]link do pracy[/url] Link do komentarza
Turoń Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Łał, temat wydaje się byś wspaniały i też nie taki prosty! Szkoda że mam tak mało czasu i zbyt dużo innych rzecz na głowie...ale kto wie, może uda mi się coś machnąć Link do komentarza
kosiara120 Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Można wstawić więcej niż jedną prace? Np. Jedna to rysunek tradycyjny, a drugi digital? Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Listopad 9, 2013 Autor Share Napisano Listopad 9, 2013 Tak, można oddać więcej niż jedną prace, jednak przyjmijmy, że liczba prac nie może przekraczać dwóch. Link do komentarza
Aretra Napisano Listopad 10, 2013 Share Napisano Listopad 10, 2013 Też coś naknocę, a co mi tam. Ostatnio coś mam wenę na rysowanie. Link do komentarza
WilczeK Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 No temat ciekawy. Chyba udział wezmę i wyzwania się podejmę. Link do komentarza
Aretra Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 Skończony! Niezłą zabawę miałam, podczas robienia tego arta Nie jest on żadnym arcydziełem.. Tak właściwie to nie wiem, czy będzie z niego jakiś pożytek. http://i.imgur.com/wK1nToN.jpg Link do komentarza
Gość Nie sądzę Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 (edytowany) Czy mogłabym prosić o przedłużenie terminu o chociażby jeden dzień? Pomyliłam konkursy i zabrałam się za ten, w którym czas jeszcze został. Jeżeli nie, to trudno. Jeżeli tak, to oto praca: Edytowano Listopad 30, 2013 przez Rainbow Dash ;) Link do komentarza
Recommended Posts