Cassidy Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 (edytowany) Chodzi o to że pierwsza osoba pisze gdzie się przeniosła, a osoba niżej pisze skutek uboczny przeniesienia się. Czyli jaki skutek uboczny wystąpił podczas przenoszenia się gdzieś. Np. Kokakolo : przeniosłam się 10 minut do brzodu, Gj$ : podczas teleportacji zafarbowało cię na żółto Przeniosłem się w czas 22 wojny światowej. Laurna : podczas lotu budką, budka zawiesiła się w czaso przestrzeni i nigdzie się nie przeniosłeś. Przeniosłam się..... I tak dalej, i tak dalej ^^ można zaczynać. Przeniosłam się do czasu nie istnienia tego forum. Edytowano Listopad 12, 2013 przez Cassidy Link do komentarza
Ohmowe Ciastko Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 (edytowany) Zanudziłaś się na śmierć, nie znalazłszy sensu dla dalszego życia. Przeniosłem się do czasu obiadu... Edytowano Listopad 12, 2013 przez PiekielneCiastko Link do komentarza
Arktala Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 Podczas lotu otworzył się panel TARDIS i zajrzałeś w jej serce Przeniosłem się na koniec wszechświata Link do komentarza
Gorgon Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 I dostałeś od TARDIS przysłowiowego kopa w (tu wstaw nazwę miejsca, gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę) Przeniosłem się do czasu, sprzed napisania tego posta. Link do komentarza
Hajime Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 I zupełnie zapomniałeś co masz napisać, oh my... Cofam sie w czas, kiedy jeszcze nie lubiłam yaoi. Link do komentarza
Secretive Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 Kiedy powrócisz, to także nie będziesz tego lubił( cokolwiek to jest ) Przeniosłam się do... Powstania mlppolska. Link do komentarza
Gorgon Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 Musisz od nowa nabijać 176 postów Przeniosłem się do... czasów sprzed MLP BTW.Mój setny post, Yay Link do komentarza
Hajime Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 I teraz płaczesz w kącie, bo chcesz swoje kucyki. Cofam sie w czas, gdy byłam jeszcze w brzuchu mojej mamy. Link do komentarza
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 Znowu musisz zaliczyć wszystkie klasy szkół, w których już byłaś Przeniosłem się do czasu, gdy zostałem dziennikarzem "Przeglądu Sportowego"... Link do komentarza
Gorgon Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 Witamy w nicości kolego. Nigdy nim nie zostaniesz. (Bwahahaha jestem taki zUy) Przenisołem się do momentu swojej śmierci. Link do komentarza
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 I umarłeś. Przeniosłem się do czasów, gdy będzie IV sezon MLP... Link do komentarza
Cassidy Napisano Listopad 13, 2013 Autor Share Napisano Listopad 13, 2013 I umarłeś. Przeniosłem się do czasów, gdy będzie IV sezon MLP... Ale zapomniałeś go pooglądać zanim wróciłeś. przeniosłam się do czasu rejestracji na forum... Link do komentarza
Hajime Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 Początek nabijania postów. I zmienianie ava i sygny...Oj będzie trudno... Przeniosłam się w czas, gdy jeszcze nie zarejestrowałam sie na boyslove.fora.pl Link do komentarza
Churchille Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 I zapomniałaś się zarejestrować. Przeniosłam się w czasie kiedy oglądałam filmiki z YouTube (to było przed chwilą). Link do komentarza
Dr. Whooves Napisano Listopad 22, 2013 Share Napisano Listopad 22, 2013 (edytowany) I okazało się, że YT zablokowało twój kanał. Przeniosłem się w czasie i spotkałem samego siebie. Edytowano Listopad 22, 2013 przez Dr. Whooves Link do komentarza
Cassidy Napisano Listopad 22, 2013 Autor Share Napisano Listopad 22, 2013 I się tak wystraszyłeś, że się zjadłeś. Cofnęłam się do czasu zanim byłam fanką słodkiej Flitter. Link do komentarza
Dr. Whooves Napisano Listopad 22, 2013 Share Napisano Listopad 22, 2013 I wtedy postanowiłaś zostać moją fanką Cofnąłem się jeszcze 3 razy w czasie i spotkałem innych Doktorów, dzięki czemu skompletowałem załogę aby wyprostować to co zepsuła "Wielka Inteligencja" (nie mogłem zjeść samego siebie bo to byłby paradoks czasowy) Link do komentarza
Dance_Bass Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 po czym cofnołeś się z innymi Doctorami do czasów kiedy Dalekowie atakowali twoją planete, a wy dzięki przywołaniu pozostałych Doctorów pokonaliście wszystkich Daleków i aktualnie twoim celem podróży jest poszukiwanie twojej planety w przyszłości. Po znalezieniu jej zamieszkujesz tam z Derpy, żenisz się ( znowu ) z nią, macie stado małych jednorożców i żyjecie długo i szczęśliwie ( do czasu ) Przeniosłam się do 3000r. Link do komentarza
Churchille Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 I umarłaś z nudów gdy się okazało że nie ma mlp fim. Przeniosłam się w czasie i poznałam sekret magicznego pudełka. Link do komentarza
Syskiev Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Sekretem był brak sekretu. Przeniosłem się w czasie na Queen Link do komentarza
Rita Croft Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 <Chodzi o zespół tak ?> Zanudziłeś się, z 2 powodów. Z tego, że poznałeś ich mroczną prawdę. MLP:FiM nie istniało. Przeniosłam się dziwnym trafem, do świata MLP. Link do komentarza
Sowenia Napisano Październik 24, 2014 Share Napisano Październik 24, 2014 Pomysł na temat bardzo dobry, ale chcę go nieco ulepszyć. Dlatego wątek zostaje zamknięty i przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts