PrinceKeith Napisano Marzec 1, 2016 Share Napisano Marzec 1, 2016 Czekaj, gofer? To pachnie podejrzanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 1, 2016 Share Napisano Marzec 1, 2016 Z oka mi błyska. Przyszła synek twoja kryska! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Marzec 1, 2016 Share Napisano Marzec 1, 2016 Cholera Smuga... Nie może być wolniejsza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucky Silver Moon Napisano Marzec 1, 2016 Share Napisano Marzec 1, 2016 Gdzie poszedł Masky, Hoodie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Marzec 1, 2016 Share Napisano Marzec 1, 2016 Jestem spokojnym kucysie. Ta, jasne 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucky Silver Moon Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Toby gdzie jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Stoję, bo mogę i nikt nie ma prawa mnie oceniać. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucky Silver Moon Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Its tie to battle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Poprawiając lekko koleżankę, to ma raczej być: "It's time to battle!" lub "It's time to die!" Chociaż, nie jestem anglistą. Patrzysz się na mój ogon?! I co? Zazdrościsz. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucky Silver Moon Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Dzięki XD Paczaj jaki mam zaczepisty karabin i suodki hełm :3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Chociaż tak jak mówię, angielski i ja to kiepska para. Paczaj na znaczek ... jaki wyjątkowy! I nadal stoję, bo mogę. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucky Silver Moon Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 (Znaczek zmieniłam, avek muszę zmienić jak ktoś zrobi *robienie tematu na zamówieniach* XD) MEDIC! ~Muzyczka z Team Fortess II~ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Ja avka zmieniłem raz. Z żołnierza Dynastii, na żołnierza Gwardii Imperialnej. Bo mogę Poza tym, ten lepiej wyglądał. (A było to dawno temu) Będziesz tak dalej stał i lapmił się, czy mnie weżniesz mnie do tańca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucky Silver Moon Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 xd No panowie... kto podłożył bombę? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Oj tak, to dobry tekst, biorąc pod uwagę, gdzie jestem teraz. Więc serducho wpadło na konto. - Czyż nie jest słodka? - pyta jeden. - Widziałem lepsze ... - nie dokończył, gdyż wylądował pięć metrów dalej. - Eee ... chyba to słyszała - odpowiedział pierwszy, patrząc się na jej ogon. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucky Silver Moon Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Na górze bombowce, na dole bomby, jak przetrwać w świecie wielkiej wojny? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Ty chyba chcesz, abym ze śmiechu zszedł z tego świata. Odpowiadając na pytanie: Eee ... szybko. Trzeba zapie*dalać i po sprawie. Góra niebieski, dół to fiolet, na środku biel, a skrzydła pod nosem. Ogon lata, jakiegoś drania odgania. Wzrok do tyłu pręży ... kto wie, czy to nie ona zwycięży? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucky Silver Moon Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Wygrywasz w konkursie literackim XD 4 kopniaki, 3 naboje i 666 komend (wojskowych) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Ty czekaj... Zabłądziłem 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucky Silver Moon Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 I like creppypasta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Jak spotkam Toby'ego to dam mu gofra... A jak Clock... Cholera nie wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Nadal myślisz, że jestem szalona? ( do koleżanki wyżej) Jak ja się tu do cholery znalazłam? Popatrzę do tyłu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucky Silver Moon Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 This is art of war! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Ty czekoj... Jak obruce się w tył to tam stoi pies... Dziwnie się uśmiecha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 I raz ... I dwa ... I HOP! Nożem po całości! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się