Killer Poke Napisano Październik 11, 2016 Share Napisano Październik 11, 2016 zjadłbym gruszkę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 11, 2016 Share Napisano Październik 11, 2016 - I wtedy właśnie miałam lot z Flashem - mówi TS. - Lot? Lecieliście razem? - spytała RD. - Taaak. Przelecieliśmy się do Canterlot... - Nie dziwię się - odparła z ironią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 11, 2016 Share Napisano Październik 11, 2016 5 minut temu Świeży rekrut napisał: - I wtedy właśnie miałam lot z Flashem - mówi TS. - Lot? Lecieliście razem? - spytała RD. - Taaak. Przelecieliśmy się do Canterlot... - Nie dziwię się - odparła z ironią. właśnie wbiłeś osikowy kołek w moje serce gdzie jest ten cały Flash co fruwał z Twi? Zabiję sk******a 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 11, 2016 Share Napisano Październik 11, 2016 (Dostał się do szpitala. Miał wypadek w locie. Ale uspokajam. Operacja skończyła się sukcesem. A stan Flasha jest stabilny Nie żyje.) [Hej, no. Nie chciałem. Ok?] Ta meta od Pinkie jest wspaniała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 11, 2016 Share Napisano Październik 11, 2016 9 minut temu Świeży rekrut napisał: Nie żyje.) jestem częściowo usatysfakcjonowany jasny gwint, jakież to demony czają się na nas u granic rzeszy? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Październik 11, 2016 Share Napisano Październik 11, 2016 Hej, wyglądasz na zmęczonego, usiądź, może chcesz porozmawiać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 11, 2016 Share Napisano Październik 11, 2016 Jestem żywym diamentem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 11, 2016 Share Napisano Październik 11, 2016 kompania reprezentacyjna do boju!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 11, 2016 Share Napisano Październik 11, 2016 "Kogo by tu zabić... Hm.." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 11, 2016 Share Napisano Październik 11, 2016 na kogo by tu splunąć pestką.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Październik 11, 2016 Share Napisano Październik 11, 2016 Słonko świeci a ja mam źrenice jak kot ze Shreka... Pora na terapię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 11, 2016 Share Napisano Październik 11, 2016 słonko świeci a na pancernik torpeda z nieba leci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 11, 2016 Share Napisano Październik 11, 2016 Czasem tak mam, że wolę się uśmiechnąć widząc co ci idioci odwalają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Październik 11, 2016 Share Napisano Październik 11, 2016 Słonko świeci, ptaszek kwili, może byśmy się napili? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 11, 2016 Share Napisano Październik 11, 2016 Spadam z prędkością samolotu! Wee! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 11, 2016 Share Napisano Październik 11, 2016 na polach flandrii królowała śmierć - czyli ja 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Październik 11, 2016 Share Napisano Październik 11, 2016 Equestria znów mnie potrzebuje... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 11, 2016 Share Napisano Październik 11, 2016 za cesarza ! ! ! ! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 11, 2016 Share Napisano Październik 11, 2016 @Chip (jakie te chmury są piękne...) @Skoniu (Lot z Zergiem jest najlepszym przeżyciem w życiu! Bo najlepiej zapamiętanym i ostatnim.) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Październik 11, 2016 Share Napisano Październik 11, 2016 Dziękujemy za wybranie usług batalionu "Gorące Serca" - zapewniamy, że wasza śmierć będzie szybka i bezbolesna 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 11, 2016 Share Napisano Październik 11, 2016 Tak mamo! Pamiętałem, aby ubrać hełm, jak będę spadał na ten amerykański lotniskowiec! Przecież nic mi się nie stanie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 11, 2016 Share Napisano Październik 11, 2016 7 minut temu Świeży rekrut napisał: @Chip (jakie te chmury są piękne...) @Skoniu (Lot z Zergiem jest najlepszym przeżyciem w życiu! Bo najlepiej zapamiętanym i ostatnim.) teraz to ja już wszystkich wrogów roz****ę mam dubeltówkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 11, 2016 Share Napisano Październik 11, 2016 Nie wiem, co tam jest, ale jak tak błyszczy i świeci, jest sporo warte. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 11, 2016 Share Napisano Październik 11, 2016 na polu walki znalazłem zdewastowanego pluszaka AJ - rampage mode activated Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Październik 11, 2016 Share Napisano Październik 11, 2016 Mam piękne duże oczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się