Artiem Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Nie miałem jeszcze przyjemności go poznać ale wydaje się być spokoo Co myślisz o Rarity? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Od bycia najbardziej irytującą postacią w 1 sezonie przeszła do całkiem dobrego przykładu na postać w 3 i 4, ale za stosunek do Spike'a nadal widnieje na mojej liście głupich postaci- to mnie przerasta. x.x Co myślisz o ręcznie robionych figurkach kucyków? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Są bardzo fajne. Co sądzisz o czwartym sezonie MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Jak na razie jest dobry, tylko Twilight jako księżniczka została zlana i to mnie trochę drażni, no ale przynajmniej widać że rośnie... Co sądzisz o Vinyl Scratch? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Jest spoko klaczą, szkoda tylko, że tak mało znaną i mało pokazywaną. Co sądzisz o pierwszej generacji MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 (edytowany) Nie orientuję się dokładnie ale wszystkie generacje do 3g powodują u mnie wymioty :( Co myślisz o polskim dubbingu? Edytowano Styczeń 24, 2014 przez Artiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Jest bardzo dobry moim zdaniem. Co sądzisz, o Lunie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 (edytowany) Myślę, że zasługuje na dożywocie w 10 kręgu piekła. Straszna amatorszczyzna. Co myślisz o produkcji Double Rainboom? Edytowano Styczeń 24, 2014 przez Burning Question Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 (edytowany) Jak dotąd chyba najlepsza fanowska animacja MLP . Co myślisz o polskim fandomie? Edytowano Styczeń 24, 2014 przez Imesh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Zróżnicowany i ciekawy bardzo, ale za mało nastawiony na "love and tolerate". Pod tym względem przyjemniejszy jest dla mnie fandom Amerykański, o wiele bardziej radosny. Co sądzisz o Pinkamenie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Jest fajna, ale i ona jest bardzo mało widoczna w serialu. Co sądzisz o anime? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Ma masę różnych styli i tematyk dla różnego wieku i gustu więc jest z czego wybierać, technicznie prawie zawsze dobre, nawet najbardziej wnerwiające głosy są w sumie dobrze podłożone, generalnie na plus, ale ja wybredna jestem w tej kwestii. Co sądzisz o poezji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 (edytowany) Nie czytam=jest mi obojętna. Co myślisz o Equestria Girls? Edytowano Styczeń 24, 2014 przez Artiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Jest to dobry film, jednak bardzo przewidywalny był. Co sądzisz o piosenkach z serialu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 (edytowany) Czyste zło marketingowe, czyste zło i kicz. <przepraszam to było do Arkteza> Co sądzisz o brazylijskich serialach? XD Edytowano Styczeń 24, 2014 przez Burning Question Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Brazylijskich nie znam, ale Argentyński "Zbuntowany Anioł" był epicki Co sądzisz o Polsce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Małe państewko z wieloma wadami, ale też zachód mógłby się kilku rzeczy od Polski nauczyć. Największą zaletą jest jej piękna, swojska przyroda. *.* Co sądzisz o filmie Forrest Gump ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Bardzo fajny film, choć wolę nieco inne typy filmowe. Co sądzisz o grze "Fear"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Nie grałem, choć obiło mi się o uszy. Pewnie jakiś survival horror=pewnie fajna gra. Co myślisz o życiu na wsi ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Z jednej strony cudownie, z drugiej nie byłoby tam dla mnie pracy i w zimie zanudziłabym się na śmierć, dlatego na wsi najlepiej mieszka mi się tylko w wakacje. Co sądzisz o życiu w metropolii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 (edytowany) Super, super, super! Jako mieszkaniec wsi który musi do miasta (większego) jechać 32km np. po kucyki uważam że mieszkanie w dużym mieście(w którym są już galerie handlowe/hipermarkety) to świetna sprawa i moim małym marzeniem jest wyprowadzić się do "cywilizacji". Co myślisz o grach ? Edytowano Styczeń 24, 2014 przez Artiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Niektóre rozwijają, niektóre upośledzają. Co myślisz o fretkach? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Są słodkie Co myślisz o Zoo i zwierzętach tam mieszkających? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Nie chodze do zoo, ani nie lubie do niego chodzić, więc nwm co myśleć. Co myślisz o "Lubie pociągi, lubie masło", itd? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 LUBIE CIASTKA Co sądzisz o pegazach Oc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się