Cassidy Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 Wybacz, że jako kolejna wiszę ci nad głową, ale czy mogłabym prosić o sygnaturkę z Tennessee Kid Cooper (sprawdź w google grafika ) i żeby był napis ,,Racoon fan" ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Styczeń 11, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2014 Ronione na podstawie mojego szkicu, Pracuje nad taką puchatą wersją Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 Puchata? Twój styl? Hmm.. Będzie całkiem nieźle, a że się upomnę, co będzie z moją sygnaturką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Styczeń 17, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2014 Dobra, jutro sobota to zrobię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 Dziękuję bardzo xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Styczeń 19, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2014 UwagaJeśli chcecie coś zamówić to mam prośbę, powiedzcie o co wam chodzi. Podzielmy prace na trzy kategorie, -sygnatury, np to -Userbar, np taki -Avatary Opiszę wam jak powinniście składać zamówienia. Na Userbar: -Wielkość: a)350x19 b)350x45 -Rodzaj: a) Klasyczny b) Nowoczesny -Ramka: a)Zwykła 1 px i podaj kolor b)Bez c)"Ścięta" -Co ma się na Userbarze znaleźć i kolorystyka Sygnatury i Avatary -Wielkość (dowolna) -Zawartość (dowolna) -Napis (Dowolna czcionka) -Ramka (takie same ja w userbarach) Jako iż mam dużo na chwilę obecną dużo na głowie będę robić w soboty i niedziele, ewentualnie jak znajdę czas w tygodniu. Zalążek "puchatej" RD: Violett, wybierz sobie: Silverko, proszę: Kamilu, ty też sobie wybierz: Cass proszę: mam nadzieje że może być? Jeśli trzeba by było coś poprawić to piszcie 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 dziękuję jest wspaniała ;* Ustawię ją sobie, gdy ta mi się znudzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 Fajna sygnaturka dzięki . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 (edytowany) Są sygnaturki! Wszystkie są świetne, wezmę tą trzecią, pasującą do pierwszej sygny, którą zrobiłaś : ) Aha, i znów cię pomęczę, bo chciałabym poprosić o dorobienie sygnaturki o tym wyglądzie (Klik), tylko że ma być Derpy fan :3 Przepraszam, że cię tak męczę, ale po prostu są tak świetne, że podziwiam ciebie *_* Dużo weny ci daję! Edytowano Styczeń 26, 2014 przez Violett 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Luty 1, 2014 Autor Share Napisano Luty 1, 2014 (edytowany) Taka o kartka Edytowano Luty 2, 2014 przez kosiara120 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Luty 2, 2014 Autor Share Napisano Luty 2, 2014 (edytowany) Może być, Violett: Jeszcze sobie kucyka zrobiłam: I jeszcze w sweterku: Ten kucyk będzie mi służył jako "manekin" do robienia fryzur i ubrań :3 Edytowano Luty 2, 2014 przez kosiara120 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Świetne! Świetne! Uwielbiam cię, dzięki wielkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Tak podpinając się do tematu to ja mam małe pytanie. Jak elegancko wyciąć np kucyka w Gimpie, tak aby pozbyć się tła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Luty 3, 2014 Autor Share Napisano Luty 3, 2014 (edytowany) Zależy jakie tło, jeśli np.czarne to można różdżka lub jeśli kolor nie występuje w kucyku można zaznaczyć według kolorów Najgorzej jest jeśli to tak nie jest, tylko to scena z serialu, to trzeba ręcznie :( OK! Skończyłam, siedziałam nad tym bite 3,5 godziny. Trzeba powiedzieć że wszystko robiłam myszką Beta testy XD I skończone bez tła i z białym tłem: I z tłem: Możliwe jest że będą jeszcze edytowane i tak dalej Edytowano Luty 4, 2014 przez kosiara120 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Oo jest mój Sombruś ^^ Userbary genialnie Ci wychodzą ^w^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Luty 10, 2014 Autor Share Napisano Luty 10, 2014 Walentynki, walentynkami, a mi się udzieliło ^_^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Luty 11, 2014 Share Napisano Luty 11, 2014 Świetne! *__* I Violett po raz już 4 cię pomęczy (i ostatni, mam nadzieję), i poproszę o usebar typu : Klik, ale ma być Roseluck fan : ) Po raz już setny wielkie dzięki i przepraszam za to, że tak cię męczę XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Marzec 23, 2014 Autor Share Napisano Marzec 23, 2014 Tak... dostałam tablet tydzień temu i.... oto efekty: (nie to nie jest robione w gimpie) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Nowy art Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Świetne prace, trzymają poziom. Usebary też są super. Ogólnie dużo wszystkiego i jest co oglądać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Kwiecień 19, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Taki zbiór prac z ostatniego tygodnia, no może dwóch. Taki teścik na pewną metodę, oczy troszeczkę nie wyszły No i następny leciutki test... A ten jest prezentem dla kolegi: Mam nadzieje na oceny i krytykę. Cały czas próbuje dążyć do coraz lepszych efektów.... A tak na marginesie, jeśli ktoś potrzebuje rysunku lub czegoś takiego to mogę pomóc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 Mogę prosić u Userbar (a właściwie dwa jak dasz radę). Teraz reszta szczegółów. Oba 350x45, rodzaj: nowoczesny, ramka: ścięta, a kolorystyka mroczna (o ile to coś ci mówi XD) Jeden z tą grafiką: I napisem Glaze Fan A drugi z Nightmare Moon i napisem Nightmare Moon Fan. Dałabyś radę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 Temat archiwizuję. W razie chęci reaktywacji prośbę proszę kierować do mnie na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts