Pinkieshy Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 Hejo! Jestem nowa, (No wow, ale ja spostrzegawcza xD) ale jestem przekonana, że "doszyję" się do Waszej paczki i dobrze mnie odbierzecie. W Internecie znajdziecie mnie pod nickiem Ipossibelka. Pytajcie o co chcecie, z chęcią odpowiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 Witaj na forum i baw się dobrze! Może napiszesz coś o sobie? Imię, wiek, zainteresowania, cokolwiek? Ps. Pierwsza xD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 Wiek nietrudno się domyślić po poziomie wypowiedzi. Gdyby nie sygna z "mądrowatą" zawartością, która jest troszkę sprzeczna. Meh Witaj na forum. Zapoznaj się z regulaminem forum, zanim zrobi to za Ciebie jeden z zielonkawych potworów siejących postrach wśród głupoty i plebsu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 No to witaj! Napisz coś o sobie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 Witaj, baw się dobrze, O, Kruczek nie dodał swojego tradycyjnego tekstu o gimbusach i granatach w dłoni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 Cześć, jeśli możesz to odpowiedz na moje kilka pytań: 1. Ile masz lat? 2. Jakiego kucyka nie lubisz w serialu? 3. Szanujesz innych w realnym świecie? 4. Twoje zainteresowania 5. Czy podoba ci się Equestria girls film? Bo mi tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 Hej. Standardowe pytania: lubisz rysie kapibary i/ lub ślimaczki? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się