WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 (edytowany) Niespodziankovitz jest detektywem, o którym plotkuje się, że pracę zawdzięcza tylko i wyłącznie zdjęciom kompromitującym Celestię trzymanym w szufladzie. Ile w tym prawdy - nie wiadomo. W końcu jednak nadchodzi dzień, w którym pączkowe El Dorado zdaje się dobiegać końca... https://docs.google.com/document/d/1ZrPuzrL2Ed4vhrR9-_bvfuXLu6_U0cvoP_21-SVa-jI/edit Korektorował Soli, tytuł wymyślał Xyz Opowiadanie testowane na innych userach. Arjenowi i Spinowi się podobało, reszta wolała się nie wypowiadać Zapraszam do czytania PS. Mam super awatar. Edytowano Maj 13, 2015 przez Dolar84 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 2/10 Pozdrawiam nie czytając :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 Mój mózg... Gratulacje, Soli, właśnie spowodowałeś u mnie największego mindfucka w całym moim życiu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 Przeleciałam tekst szybko wzrokiem i zrezygnowałam z czytania. W dobrym sensie. 10/10 Pozdrawiam Eliza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 Arjenowi i Spinowi się podobało. Spinwide tak bardzo wyznacznik fajności. W tym dziale obrazki chowamy w spoiler~Dolar84 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Jak ja kocham kawały o Stirlitzu. Nie jest to humor dla każdego, ale ja uśmiałem się przy lekturze. Więc warto było. Bardzo fajnie wplecione żarty.Fić mógł być trochę lepiej napisany, ale w sumie nie ma się co czepiać, bo był śmieszny, a to się liczy przede wszystkim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 Brak dostępu do dokumentu. Archiwizuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts