arkadiusz fuks Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 Przeglądając wczoraj pewną stronkę z obrazkami, natknąłem się na ten oto gif: Ciekawi mnie, do kogo należą te buźki na szyjce buteleczki. W sumie jedyne z czym mi się kojarzą to Catz z chojraka. Co o tym myślicie? Może to jakiś znak starszych czy też wizerunek przedstawiający jakiegoś mitycznego zwierza? A może stworek ten pojawił się już w serialu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 Catz zdecydowanie! To samo pomyślałem! xD Szczerze, nie mam pojęcia co to może być. W ogóle dziwne, że Zecora miała taki eliksir i nie używała go wcześniej, a tu z kolei nikt nie zainteresował się czym on jest. Jest to jest. Skoro jest trzeba pić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 (edytowany) Chyba w tytule jakąś literkę w butelkę zjadło ^^" Faktycznie, ten pyszczek z szyjki butelki zdawał się od początku całkiem znajomy... toż to wykapany Katz!! xD A co do Zecory, haha... w Matrixie Neo też nie miał większych oporów przed przyjęciem pigułek od nieznanego mu wówczas Morfeusza, więc dlaczego Twilight miała by mieć jakieś obiekcje względem jej zaufanej Zecory? ^^ Czarni ludzie zdają się po prostu zawsze, ot tak, budzić zaufanie względem siebie x) Edytowano Grudzień 5, 2013 przez DiscorsBass 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Tak, ale to wszystko tak w pośpiechu się działo, że nawet bez tego tematu dało mi do myślenia, iż przydałaby się chociaż jedna wypowiedź kogokolwiek, by dowiedzieć się przynajmniej skutków wypicia eliksiru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Grudzień 6, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2013 Być może skutki wystąpią w którymś z nadchodzących odcinków? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Wątpię, żeby któryś z odcinków był temu poświęcony. Chociaż nie ukrywam, że mógłby być całkiem ciekawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 (edytowany) Gdzieś w serialu już to chyba widziałam... Hmm... Nie przypomnę sobie gdzie :( Edytowano Grudzień 6, 2013 przez kosiara120 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Wszystko może się zdarzyć, może pojawią się jakieś mistyczne zwierzęta jak te na butelce i będą testowały nasze kucyki czy są godne otrzymania klucza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts