Adisso Napisano Sierpień 29, 2011 Share Napisano Sierpień 29, 2011 Lista członków naszego teamu MLP: Kto - Jaki nick 1.Adisso - MLP Adisso 2.Rethemorn - MLP Rethemorn 3.NycticonX - MLP Nycti 4.Tarreth - MLP Tarreth 5.WhiteRaven - MLP WhiteRaven 6.Geledshy - MLP Geledrin 7.Olson - MLP Olson 8.EmoTacoZ - MLP EmoTacoZ 9.Neiter - MLP Thaleiter Nie pamiętam nicku Gelusia (sory że tak na ciebie mówie Geledrin ale fajnie to brzmi jak oni cie tak nazywają ^^), jeżeli ktoś jeszcze chce dołączyć pisać do mnie lub Rethemorna, prosimy nie robić kont z tym tagiem bez naszej wiedzy, jeśli kogoś pominąłem to podawać nicki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olson Napisano Sierpień 29, 2011 Share Napisano Sierpień 29, 2011 Ja chcę dołączyć. Musimy grać na nowych kontach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Sierpień 29, 2011 Share Napisano Sierpień 29, 2011 chyba tak ale ty nie umiesz grać Olson///Ja? Chyba kpisz... Uwielbiam być wyzywanym od nubófff przez unrankedy <3333333333333 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Sierpień 29, 2011 Share Napisano Sierpień 29, 2011 O co chodzi z tym spisem ? jak się nudzisz to robisz smerfa na EU east z nickiem zakończonym MLP i potem trollujesz nowych graczy grając z resztą w premade ;d ja tak to rozumiem ;d nie liczę tych co zwykle grają na US lub west heh sami trollują nowych a mnie hejcą za trollowanie ..... eeee nvm >.> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Sierpień 29, 2011 Share Napisano Sierpień 29, 2011 można też zabulić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Sierpień 29, 2011 Share Napisano Sierpień 29, 2011 Jakbym miał pomyślec, że mam się nudzic przez 29 lvli z jakimiś noobami, bez mojej akali i bez runek to mi sie rzygac chce :| Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marsun Napisano Sierpień 29, 2011 Share Napisano Sierpień 29, 2011 Marudzicie Ja bardzo chętnie pogram premade przeciwko nupkom :> Champy i runy to nie problem, mogę grać wszystkim Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rethemorn Napisano Sierpień 30, 2011 Share Napisano Sierpień 30, 2011 Geluś ma MLP Geledrin I to jest fajne, bo kiedy nuby & polaczki widzą, że mają przeciwko sobie 5 premade, z tego samego klanu to z miejsca rage, reporty, wyzywają nas. Wczoraj graliśmy dwa mecze w full premade, w jednym seria wyzwisk od polaczków i "DAJ SFUJ REAL ACC TO ZBIORE LUDZI I WAM NAJE****", w drugim Ashe pytala, ile juz w to gramy. Kiedy jej odpowiedzieliśmy, ich team jakby..zmiękł Edziu - czy ty musisz ZE WSZYSTKIEGO robić problem? Opowieści nie, granie jako klan NIE, wszystko, wszystko NIE. Żeby mieć MLP przy nicku ? Naprawdę się z tym tak musicie obnosić ? Każdy chędożony klan ma przy nicku jego nazwę, każdy Szuszej, każdy Wickd, każdy Hotszot. Co, oni też się obnoszą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Sierpień 30, 2011 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2011 Uwierzcie, zdarzają się nopki ale tacy co ogarniają, teraz dużo ludzi robi refy itp, a nie gramy żeby cisnąć nopkw, tylko że mamy swój team, wbijemy może 30 i jedziem na go4lol xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Sierpień 30, 2011 Share Napisano Sierpień 30, 2011 No to teraz mam dylemat... Wczoraj tankowałem Shenem równo, mimo, że byłem Amatorem. (Raz miejąc teleport na cooldownie użyłem ulti by przenieść się >_<) A po 3 grasz właśnie nim skończyłem ze statami 6/7/15 około. Więc mam nowego maina, który ma tylko dwa skille zadające DMG z pasywem włącznie. Lecz ten taunt przydaję się by odwrócić uwagę innego. Między innymi tak oto ocaliłem pupcię Ryze'owi ^^ Przy okazji: HUEHUEHUE, POTRAFIĘ PRZESKOCZYĆ NIEKTÓRE ŚCIANY, *FLUTTERSHY EVIL LAUGH" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rethemorn Napisano Sierpień 30, 2011 Share Napisano Sierpień 30, 2011 Jaki problem ? Ja aby mowie, że żeby mieć 3 literki na końcu nicku nie opłaca się robić nowego konta. A oni mają, ponieważ zabulili sobie pieniędzmi a nie robili nowe konta. Raz, że na początku. Chcesz się czepiać, naucz się tego. Dwa, że zabulili bo mają takie coś jak ELO WYSOKIE JAK...jak coś wysokiego. Nam nie szkoda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olson Napisano Sierpień 30, 2011 Share Napisano Sierpień 30, 2011 Poza tym, nie oni zabulili, tylko sponsorzy . Chyba nie myślicie, że CandyPanda płacił za zmianę nicku... SK dało kasę Dodajcie mnie :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 30, 2011 Share Napisano Sierpień 30, 2011 Maż już summonera MLP Olson? ;o Tak ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marsun Napisano Sierpień 30, 2011 Share Napisano Sierpień 30, 2011 No dopiszcie mnie też Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Sierpień 30, 2011 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2011 Nick?.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Sierpień 30, 2011 Share Napisano Sierpień 30, 2011 MLPk0ziol Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Sierpień 30, 2011 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2011 koles. ma być MLP Nick ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Sierpień 30, 2011 Share Napisano Sierpień 30, 2011 ze spacją?? Trudno będzie bez Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 30, 2011 Share Napisano Sierpień 30, 2011 Koziol ma racje. Ta spacja ułatwia sprawę, ale nie jest to konieczne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Sierpień 30, 2011 Share Napisano Sierpień 30, 2011 bo nie mogę założyć trzeciego konta ze spacją bo jest konto bez Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rethemorn Napisano Sierpień 30, 2011 Share Napisano Sierpień 30, 2011 To graj na tym, gdzie masz ze spacją. Dude, tu nie chodzi o level tylko o nick :o @Tarreth, spamusiu, over 500 post :O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Sierpień 30, 2011 Share Napisano Sierpień 30, 2011 właśnie nie mogę zrobić ze spacją bo jest bez spacji i jak robię kolejne konto to nick jest zajęty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Sierpień 30, 2011 Share Napisano Sierpień 30, 2011 Mogę dołączyć? Jest jedna z najlepszych dla mnie rotacji jeśli mam grać z nowym kontem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Sierpień 30, 2011 Share Napisano Sierpień 30, 2011 Dopiszcie mnie bo już z wami grałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Sierpień 31, 2011 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2011 Ale to ma być Summoner name MLP Nick, a nie login, login se jaki chcesz wymyślasz.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts