Cahan Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 To są przykłady mi znane, a tematu nie studiowałam dogłębnie, na to natknęłam się podczas rozwijania swoich hobby, po prostu. Ale racja, spam się tutaj robi, koniec off topu Co do listu- jak dla mnie za mało naukowy język. Chyba zbyt formalna jestem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Nie dawno czytałem o tym na wiki: Zasadniczo samce bastardów (z nielicznymi wyjątkami) są bezpłodne, samice zaś bywają płodne. Samice pierwszego pokolenia bywają krzyżowane z samcami jednego z wyjściowych gatunków w celu stworzenia nowej rasy. http://pl.wikipedia.org/wiki/Mieszaniec Czyli rzekomą bezpłodność można wrzucić między mity, pod warunkiem zachowania pewnych reguł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darwin II Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Tak odnośnie Światła Życia: mikroskala w której oscylują ,,bąbelki" i makroskala w której działa Magia Harmonii to dwie osobne teorie; łączenie teorii mikro i makro daje okropne efekty, potężne paradoksy niemożliwe do zaistnienia. Mi te ,,bąbelki" przypominają raczej atomy a Światło Życia, cóż to trudniejsze do uzasadnienia, na Ziemi jest teoria że we wnętrzach kwarków znajduje się cały wszechświat, ale to problematyczna teoria. Pamiętać jednak należy że Equestria to inny wymiar; fizyka (a co za tym idzie- biologia) może być skrajnie inna, nie wiemy co jest we wnętrzu ziemskiej materii a co dopiero innej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elipulce Napisano Luty 10, 2015 Share Napisano Luty 10, 2015 (edytowany) a ja tam nic nie rozumiem Edytowano Luty 10, 2015 przez Elipulce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts