arkadiusz fuks Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 Jako że jestem lekko powiązany z konikami od 2010 roku, zauważyłem ogromne różnice między początkami fandomu a jego dzisiejszą wersją. Ciekawi mnie, czy Wy też. Na razie nie chce pisać mojego zdania (a mógłbym zrobić z tego nie mały referat ) bo od razu ustalił bym pewien punkt w dyskusji, a chodzi mi głównie o to, aby usłyszeć wasze zdanie . Już bez zbędnych wstępów : czy uważacie że fandom się zmienił? Link do komentarza
Polish_grass Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 Owszem wielkie TAK, pamiętam jak 2k10/2k11 - wczesny to było coś czego nikt nie słyszał, oglądałeś z zapałem i społeczność była taka "jakaś lepsza" :> , ale to tylko moje odczucia. 1 Link do komentarza
MewTwo Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 Chodzi mi o temat. Kolejny nabijacz postów. Link do komentarza
Bester Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 Temat przeradza się w wylęgarnię samu. Nie zamykam, ponieważ porusza ciekawą kwestię. Każdy kolejny post, nie będący odpowiedzią na postawione pytanie, odchodzący do tematu zostanie potraktowany jako spam i ukarany według taryfikatora. Czyli ładnym, nowiutkim 30% do profilu. Link do komentarza
Zucharski Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 Co prawda jestem w fandomie od lutego 2012, ale mam nieodparte wrażenie, że się zmienia. Chociaż to może (najprawdopodobniej) przez różnicę między fandomem w internecie, a w realu, w którym nie widzę tylu pozytywnych wartości. Link do komentarza
Recommended Posts