panzerkampfwagen Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Nitaeyisz Napisz mi: "nie oglądam anime" Link do komentarza
Hajime Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 oglądam anime. nie sie wycieło. Napisz mi: "Jestę kupą" Link do komentarza
panzerkampfwagen Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Jestę zupą Napisz mi: Dziabągi są dziabągowate, bo dziabągują Link do komentarza
Hajime Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Dziabągi są dziabągowate, bo dziabągują. Napisz mi: "Aru tokoro ni, chiisa na yume ga arimashita. Dara ga mito no ka wakaranai. Sore wa chiisa na yume deshita. Chiisa na yume wa omoimashita. "Kono mama kiete iku no wa iya da. Dousureba, hito ni boku o mite moraeru darou?" Chiisa na yume wa kangaete kangaete, soshite tsui ni omoitsukimashita. "Ningen o jibun no naka ni mayoikomasete, sekai o tsukurasereba ii to." HAHAHA so insane xD Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 I co nikt z was nie wierzył że się uda. A tu proszę. Zatkao Kakało! Napisałem tam nie wierzył lecz wiezrył. Trolling lvl Blazing Heart Aru tokoro ni chiisa na yme ga arimashita. Dara ga mito no ka wakaranai. Sore wa chiisa na yume dashita. Chiisa na yume wa omoimashita. ''Kono mama kiete iku no wa iya da. Dousureba, hito ni boku o mite moraeru darou?'' Chiisa na yme wa kangaete kangaete, soshite tsui ni omoitsukimashita. ''Ningen o jibun no naka ni mayoikomasete, sekai o tsukurasereba ii to.'' In ya face! In ya face!! Skoro ty możesz po japońsku ja mogę po łacinie. Napisz mi: Liber scriptus, Liber proferetur, In quo totum continetur, unde mundus judcetur. Lacrimosa dies illa qua reserget ex favilla. Tumultus in vastitatem, et in nomen, in vanum, quia non erat in mea in Apocalypsi. Surge soli servies! Link do komentarza
Hajime Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 ;oner scriptus, Liber proferetur, In quo totum continetur, unde mundus jadcetur. Lacrimosa dies illa qua reserget ex favilla. Tumultus in bastitatem, et in nomen, in banu, quia non erat in mea in Apocalypsi, Surge soli servies! Napisz mi: "Lubie masło, pierogi, pizza, kartofle." Napisałem tam nie wierzył lecz wiezrył. Trolling lvl Blazing Heart ;___; Myślałam że sam sie pomyliłeś ;__; Link do komentarza
panzerkampfwagen Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Lubię masło, pierogi, pizza, oaertofle Pisz: dziadek dziadowaty Link do komentarza
Hajime Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 dziadek dziadowaty Napisz mi: "Masło masłowate masłuje sie na maśle" XDD Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Masło masłowate masłuje się na maśle So simply ;___; Myślałam że sam sie pomyliłeś ;__; Nawet twoja sygna ma zawał Napisz mi: Konstantynopolitańczykowianeczka gra rozwyleworwerowanym rewolwerem w rosyjską ruletkę przy stole z powyłamywanymi nogami. Link do komentarza
Elizabeth Eden Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 konstantynopolirańczykowaneczka hra rozwylewoewerowanym ewmolwewem w eosyjk ą rulerk e przy srole z powułamuwanumi nogami Elizka nie zna klawiatury ;_; Napisz: Jadąc Rozanieloną Magdaleną natknąłem się na zepsutego zegarmistrza XD Link do komentarza
Hajime Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 (edytowany) Jadąc Rozanieloną Mafdaleną natknąłeś się na zepsutego zegarmistrza xDDD WTF XD Napisz: "Jestę mistrzę paintu, Like a boss " Edytowano Grudzień 28, 2013 przez Aoba Link do komentarza
Violett Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Jestę miszczę paintu, like a boss XD Zna się klawiaturę, a co :3 Napisz: Konstantynopolitańczykówna. Link do komentarza
panzerkampfwagen Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Konstantynopolitabczykiecziwna Pisz: sraka ptaka maka paka waka waka pokraka Link do komentarza
SnowFur Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 s4ais kadso maka paka ,ajd jam mzkz zlkzxm napisz stół z powyłamywanymi nogami Link do komentarza
Hajime Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 stół z powyłamywanymi no gami why spacja? ._. Napisz: "zbazookówana bazooka i jajka masło myszyna lol pociski." Link do komentarza
manciak Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 dqiqgeyhayeuwy heu2hebyeuhyr jw83hr y7reje napisz za siednmioma górami i lasami... Link do komentarza
SnowFur Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 za s8edj8jsn f 8ueraj6 7 uagah6 ~ lol napisz mi " this day aria" Link do komentarza
Hajime Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 this day aria. Easy. Napisz mi: "Happy Tree Friends" Link do komentarza
megaxsardas Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Happy tree friend napisz mi "piję kakao i rysuję kotki" Link do komentarza
SnowFur Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 pi sa jAHaha u rysyhw juby napisz "szczebrzeszyn" Link do komentarza
Hajime Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 szczebrzeszyn Napisz: "Różowa mała kulka która powstała z kucyka" - WTF skąd ja to wzięłam xD. Link do komentarza
Violett Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 różowa mała kulka która powstała z kucyka. <ok> napisz: My little pony liże żetony Link do komentarza
Hajime Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 my little pony liże żetony. Napisz: "Zebrowata zebra zrobiona z zebry." Link do komentarza
megaxsardas Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 (edytowany) Zebriwata zebra zrobioma z zenry. wtf? napisz mi niedźwiedź tańczy w aucie Edytowano Grudzień 28, 2013 przez Bananowy M.xsardas Link do komentarza
Hajime Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 ... Napisz: "Stfaroszkofanytfaroszekstforogowany." <- nie ma to jak trudne słowa. Link do komentarza
Recommended Posts