Maćko z Bogdańca Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Zakładam temat, gdyż głupota w tym świecie nie zna granic ani litości. Podawajcie tutaj najgłupsze rzeczy, sytuacje itp. jakie znajdziecie. Jeżeli temat był to proszę o usunięcie. https://www.youtube.com/channel/UC19QWOTlM2iLpXudP7FAENQ 1 Link do komentarza
Burning Question Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Studenci psychologii narzekający, że na co im neurobiologia i że to nie jest fun uczyć się tego, a więc nie powinno być takich zajęć. ................... podobno dorośli ludzie. Podobno. Link do komentarza
IommIPony Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Mechanik wchodzi do biura i mówi do pracownika przy wszystkich, że dzwonił do jego dziewczyny. A ta nie mogła rozmawiać bo ma usta pełne roboty. Wszyscy leżą ze śmiechu i nie wiadomo co się dzieje. Pod koniec dnia w warsztacie na rozluźnienie sytuacji udawałem że latam na miotle... A wszystko zostało nagrane przez monitoring. Szef zastanawia się czemu tak szybko ubywa cukru... a nie wie że ja słodzę od sześciu, do piętnastu łyżeczek. Podczas rozszczelnienia butli z gazem obok przechodził chłopak z palącym się papierosem. 1 Link do komentarza
Trahall Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Polazłem na koncert Hevy-Metalowy w moim dresie do ćwiczeń. Miny metali dookoła-bezcenne. 1 Link do komentarza
Burning Question Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 (edytowany) Haha nic nie mów nawet XD Poszłam na metalowy festival Mayhem w takiej koszulce Spojrzenia ludzi... :3 Edytowano Grudzień 14, 2013 przez Burning Question 1 Link do komentarza
IommIPony Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Polazłem na koncert Hevy-Metalowy w moim dresie do ćwiczeń. Miny metali dookoła-bezcenne. Ja w dresach poszedłem do kościoła jak było święto patrona szkoły. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Haha nic nie mów nawet XD Poszłam na metalowy festival Mayhem w takiej koszulce Spojrzenia ludzi... :3 Wymiana doświadczenia: Wbiłam na koncert Slayera w różowiastych skrzydełkach wróżki. 2 Link do komentarza
Maćko z Bogdańca Napisano Grudzień 16, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2013 Czymcie drugi odcinek mojego autorstwa (ja nie podkładałem głosu): https://www.youtube.com/watch?v=wvvNDy9hiuo Link do komentarza
Recommended Posts