Siwy Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Siemka Jestem Przemek mam 15 lat. Jestem bronym od roku (Jakoś zleciało ). Moje zainteresowania to militaria/kolekcjonerstwo lubię czytać książki/fan fiction i oczywiście kucyki. Lubię muzykę każdą która mi się podoba. Moimi ulubionymi kucykami są Rainbow Dash Księżniczka Luna i Twilight Sparkle (Discord też ale to nie kucyk ) Bronym stałem się przez przeróbki na yt. Na forum jestem od około miesiąca i postanowiłem się oficjalnie przywitać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 No cześć, miłej zabawy życzę, tak z ciekawości gdzie mieszkasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 (edytowany) W okolicach radomska. Kiedyś mieszkałem w Bielsku. Edytowano Grudzień 18, 2013 przez Siwy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bejeden Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Pokój z tobą nieznajomy. Jakie wiatry cię do nas przygnały ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Witaj na forum! Baw się dobrze itd. Lubisz rysie, kapibary i/ lub ślimaczki? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 Rysie są fajne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Ulala, nowy brony ^^ Kojarzysz moze miasto Piotrkow Trybunalski? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 No raczej, mam 15 lat a nie 2 (wydaje mi się że to napisałem) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 To dobrze ^^ Wiesz, organizuje meety w tym miescie. Wpadlbys? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 Wiesz może bym wpadł (gdyby moi rodzice by o tym wiedzieli bo raczej im nie powiem że jestem bronym). Ale za rok będę mieszkał w internacie to może wpadnę bez ich wiedzy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Pochwalony~ :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Witaj! Baw się dobrze, przeproś się z przecinkami, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 Witaj dobrej zabawy masz tu ode mnie na start. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Witaj na forum i baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Witaj twardzielu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Cześć nowy ^^ Przemek jesteś? Fajnie xD nie wiem czemu, ale fajnie. Trzymaj się , a mi mów Cass. albo jak chcesz. em..nie nazywaj mnie pełną nazwą Wilk Cassidy.. to trochę mnie przyprawia o mdłości.. ok to się robi głupie więc czytaj to niżej.. *już ogarnięta, no nie do końca* Cześć i witaj na nowej drodze życia.! nie no to jakieś dziwne było xD Leć niżej... *Ogarnięta* Oki trzymaj się Przemo! Masz tu na start ode mnie i takie o (tak na zapas ) Przestrzegaj się władzy kolorków, bo wylądujesz w kiciu To tyle, skończyłam! yay! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bejeden Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Słodko powiedziane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 hi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Witajta w drużynie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Witaj, mam nadzieje, że będziesz się dobrze bawił :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się