Roześmiany Jacek Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 (edytowany) No to ja tego, ten... Pomyślałem, by napisać coś takiego, że "Wow, święta" i w ogóle. No i wyszło takie coś, co zaraz podam, lecz najpierw jakiś opis. Święta przyszły do Ponyville. Wszystkie grzeczne źrebaki chowają się pod ciepłą kołderką, pozostawiając swoje mieszkanie i ciastka na pastwę Mikołaja. Kim jednak jest wszystkim znany, hojny grubasek z czerwoną czapeczką? Co jeśli za odkrycie największej tajemnicy wszechświata można dostać uroczy znaczek? No właśnie... I tak jak poprzednio... Niektórzy mówią, że to comedy, ponoć jest to normal, ale na pewno zwykły one-shot. Zapraszam. Autor: Ja i Pre-reader: Świąteczny Kapitan Scyfer Mamy zaszczyt przedstawić: Polowanie na Czerwoną Czapencję: https://docs.google.com/document/d/1mDhq-jakSNAHP4OxBv-y5jiEmEUITXH2WSh4bRDYB3o/edit?usp=sharing Komentarze, wskazanie błędów i tak dalej miło widziane. Edytowano Maj 14, 2015 przez Dolar84 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aTOM Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 (edytowany) Od strony technicznej - poucinało część akapitów. Interpunkcja też trochę niepoprawna, ale tego nigdy nie zaznaczam ani nie wytykam, bo sam je nie umiem Od strony fabularnej itp. - zacne! Naprawdę przyjemne opowiadanie, nieco przewidywalne, ale i tak jest to świetny "jednostrzałowiec". Osobny plus za tytuł. Choć naprawdę miałem nadzieję, że pod koniec dorzucisz nieco chaosu pod postacią Discorda-Mikołaja. Edytowano Grudzień 19, 2013 przez aTOM Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Nieźle się uśmiałem! Prosty, ale bardzo fajny one-shot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Bardzo mi się podobało. Świetny świąteczny one-shot. No i oczywiście plus za tytuł, dość oryginalny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Od strony technicznej tekstu nie jest zbyt dobrze, ale nie można też powiedzieć, że jest słaba. Da się spokojnie przeczytać, nie zwracając na to uwagi Natomiast od strony fabularnej niemal nic do zarzucenia. Przede wszystkim ciekawie, ogólnie dobry pomysł, w niektórych momentach łatwe do przewidzenia, inne zaskakujące. No i wzbogacone dawką humoru Minusem jest mała ilość opisów, na przyszłość radzę o tym pamiętać. Ogólnie: prosty, dobry fanfic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Nie podoba mi się sposób sformatowania tekstu- głównie akapity, odległości, etc. Ale to nie jest zbyt ważne Sam tekst, fabuła- ciekawe, zabawne i zaskakujące. Brakowało niestety krwi i wypruwania flaków. Opowiadanie lekkie, przyjemnie się je czyta i zabawne. Oceniam pozytywnie na 7/10, bo za mało randomu i przemocy. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 Brak dostępu do dokumentu. Archiwizuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts