MewTwo Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 No to czwartek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 W takim razie może 13 na placu? A potem Ukeź prowadzi nas na herbatkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Styczeń 21, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2014 To plan wygląda tak: Czwartek, od 13:00-13:15 (no dajmy czas spóźnialskim) przy fontannie (czy tam choince, jeśli nadal tam jest). Herbatka jest bardzo blisko jak coś XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 Nie będzie mnie na spotkaniu, ponieważ na razie nie mam jak wrócić do Białej ( ehh, studia.. ). Anyway, have fun everypony~~! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 przy fontannie (czy tam choince, jeśli nadal tam jest). Na jakiej to jest ulicy . W centrum? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Styczeń 21, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2014 Plac Wolności Pytaj o drogę na Plac Wolności xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 Toto jest jutro? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 Niom jutro Ja niestety sie nie pojawie, w ostatniej chwili okazalo sie ,ze jade w gory (Wybaczcie brak polskich znakow, pisze na komorce) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 Bardzo przepraszam , ale niestety nie pojawię się jutro , dzisiaj dowiedziałem się że mam zawieść rodziców do Lublina. Bardzooo mi się nie chcę ale trudno , nie będę się z nimi kłócił. Może następnym razem wpadnę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 Ludziowie, moze zrobmy to w nastepnym tygodniu bo wyglada na to ze przyjdzie tylko Ukemon i Kacper Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Styczeń 22, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2014 Dobra, to róbmy to na przyszły tydzień, ja nie mam nic do roboty praktycznie tak czy tak, soł. To co, spotykamy się w przyszłym tygodniu? Propozycje dnia? Ej napisz ktoś dla Kacpra jak kto ma jego telefon czy coś, żeby nie było, że pójdzie tylko i będzie sterczeć sam jak kołek... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 To moze wtorek Przyjade w niedziele, w poniedzialek bede spal Napisze do niego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Styczeń 22, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2014 Może być wtorek. Albo środa. Zobaczy się co bardziej pasuje XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 W środę to mnie nie ma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 No to wtorek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Styczeń 27, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2014 Jutro to ja odpadam bo mam dentystę, niestety D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 W takim razie czwartek, co jak co ale Ukeź musi być. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Styczeń 28, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2014 Nie wiem co z czwartkiem, muszę głupi dyplom robić i szyć zamówienie kucyków, ale to się jeszcze jutro ogarnie, czy czwartek się nada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 Wstępny plan jest taki Czwartek 13 -13.15 - spotkanie pod fontanną 13.15 - ? Tea party i szeroko pojęta spontaniczność Tak btw. słyszeliście ludziowie o tym, że w maju odbędą się bialskie dni fantastyki? Ukemon zapewne słyszał albowiem jeden z ludźów z mangowego jest prelegentem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Styczeń 29, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2014 Nie wiem czy dam radę jutro z tym spotkaniem :C Ale się zobaczy jutro. Meh. A co do Bialskich Dni Fantastyki. Ja o nich wiem, bo mnie na początku pytali czy nie chcę być koordynatorką od czegoś, ale odmówiłam, z racji, że jednak dyplom i matura to nie jest czas by się bawić w organizowanie konwentu. Ale właśnie, zapraszam i ogółem, zgłaszajcie prelekcje, bo można Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 Ja niestety muszę powiedzieć że całkiem odpadam, wczoraj szukałem busa , pociągu czy PKS-a . Busów nie ma, PKS jest ale o 15 ,z pociągami podobnie. Pojechał bym Samochodem ( cena gazu LPG kosztuje tyle samo co bilet) lecz pojechać w tych warunkach jest ciężko. Może jak będziecie coś organizować na wiosnę to autem wpadnę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się