Karcia Napisano Grudzień 31, 2013 Share Napisano Grudzień 31, 2013 Cześć jestem PrincessSunshine, mam 13 lat. To forum poleciła mi moja przyjaciółka Rarity0810. Mój login wziął się od mojej OC'ki Sunshine, która występuje w fanficu razem z OC'ką Rarity0810 - Moonshine. Jeżeli ktoś chce przeczytać to zapraszam: http://ksiezniczki-shine.blogspot.com Z Mane 6 lubię AJ i RD, a z kucyków tła Bon Bon i Derpy. No cóż, to chyba na tyle o mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Grudzień 31, 2013 Share Napisano Grudzień 31, 2013 XD ale was tu dużo :3 Ale witamy, witamy... Grasz w jakieś gry? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Grudzień 31, 2013 Share Napisano Grudzień 31, 2013 Witaj na forum, baw się dobrze, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secretive Napisano Grudzień 31, 2013 Share Napisano Grudzień 31, 2013 Witam(y) na forum. Na początek, radzę Ci ustawić jakiegoś avatara i sygnaturę. Będziesz bardziej rozpoznawalna na tej stronie. Jeżeli masz już wymyślonego OC'ka, możesz umieścić go w tym temacie i zobaczyć, jakie błędy popełniłaś w jego tworzeniu, jak i również co zrobiłaś dobrze. Wcześniej radzę Ci zobaczyć kilka Oc'ków innych, by mieć jakiś wzór. http://mlppolska.pl/dzial/45-originalown-characters-czyli-postaci-użytkowników/ A fanficki tutaj: http://mlppolska.pl/dzial/39-opowiadania-wszystkich-bronies/ Jeżeli masz jakieś pytania co do tego forum, możesz napisać tutaj, pomożemy Ci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 31, 2013 Share Napisano Grudzień 31, 2013 Kolejna 13 latka? Dobra Cass. Uspokój się. No po co ja pisze sama do siebie? o.. Wiesz co się dzieje z tymi co tu się zalogowali, prawda ? Muszą odpowiedzieć mi na moje pytania, więc się już przygotuj. - Ulubione zwierzę, - Ulubiona dyscyplina sportowa? - Ulubiony kolor? Na razie odpowiesz mi na te 3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 31, 2013 Share Napisano Grudzień 31, 2013 Velkomin~ 1.Lubisz anime? 2.Jakie kraje chciałabyś zwiedzić? 3.Co sądzisz o Skandynawii? 4.Lubisz Maskonury? 5.Jaki język uważasz za najtrudniejszy? 6.Ulubiony kuc drugoplanowy? 7.Myślisz, że ile tu wytrzymasz? Þakka ykkur fyrir svörin og hafa gaman :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 31, 2013 Share Napisano Grudzień 31, 2013 Witam no i życzę SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU. :-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Grudzień 31, 2013 Share Napisano Grudzień 31, 2013 Witaj! Bądź z nami jak najdłużej, bywaj po jasnej stronie Pegasis i życzę Ci Szczęśliwego Nowego Roku 2014! Mam do ciebie parę pytanek: 1. Ulubiona księżniczka? 2. Ulubiony czarny charakter? 3. Który sezon wg. ciebie jest najlepszy? 4. Twilight jako alicorn czy unicorn? 5. Chcesz babeczkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Grudzień 31, 2013 Share Napisano Grudzień 31, 2013 Kilka pytanek: 1. Jaka jest twoja ulubiona zła postać? 2. Lubisz Octavię? 3. Jaki jest twój stosunek do tańca? 4. Lubisz Discorda? 5. Jakie są twoje kucykowe personalia? 6. Lubisz muzykę klasyczną? 7. Jaką lubisz muzykę? 8. HUG? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Grudzień 31, 2013 Share Napisano Grudzień 31, 2013 Witaj na forum i baw się dobrze! Przestrzegaj regulaminu i miło spędzaj czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Witam, Szczęść Boże,miło was widzieć :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Styczeń 1, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2014 no dobrze a teraz odpowiem wam na wasze pytania Wilk Cassidy: - świnka morska i szynszyla - nie lubie sportu - czerwony i błękitny Skoda Octavia De Lya: 1. Szczerze mówiąc nigdy nie oglądałam anime. 2. Chciałabym polecieć do Japonii. 3. Nigdy tam nie byłam. 4. Nigdy ich nie widziałam i nie wiem jak wyglądają. 5. hm... Chyba japoński bo koleżanka sie uczyła i powiedziała że troche skomplikowany. 6. Bon Bon, Derpy, DJ pon3, Octavia. 7. Sądze że wytrzymam tu długo Violett: 1. Hm.. Trudne pytanie bo lubie wszystkie cztery. 2. Discord i Królowa Chrysalis 3. Hm... Trzeci i czwarty 4. Alicorn. 5. Troche dziwne pytanie ale tak. Sajback claus: 1. Discord i Chrysalis. 2. Lubie ją i to nawet bardzo. 3. Lubie tańczyć tylko nie lubie jak ktoś na mnie patrzy gdy ja tańcze 4. Tak. 5. Nie kumam pytana. 6. No troche lubie. 7. Dubstep. 8. Yyyyyy... A i życze wam wszystkim szczęśliwego nowego 2014 roku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Styczeń 3, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2014 Macie jaszcze do mnie jakieś pytania bo ja z chęcią na jakieś odpowiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Styczeń 8, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2014 A i prosiłabym was o polajkowanie stronki na facebooku o nazwie Moja Equestria Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się