Kamiiru Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Siemka, mam problem, wynalazłem laptopa na tablicy, za 390 do negocjacji. Chce go kupić dal młodszych braci. Lecz nie jestem dość dobrze zorjentowany czy waro. Bardzo proszę o wasze opinię czy warto? Oto link: http://tablica.pl/oferta/fujitsu-siemens-core-2-duo-250gb-wysylka-ID4yV8h.html#6879e34ef6;promoted Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Może być, ale z Fujitsu Siemens nie miałem dobrych doświadczeń... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Myślę, że parametry laptopa są całkiem niezłe, ale ja również, jak Siper miałam Fujitsu Siemens, którego po 1,5 roku oddałam. Myślę, że cena raczej jest dobra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Zależy. Jeżeli bracia grają to niezbyt dobry. Mało gier odpali (wiele mmo da radę ale z poważniejszymi tytułami to raczej nie pójdzie) ale jeżeli nie grają to ok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nevermore Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Jeśli do nauki i internetu to bierz śmiało. Jak do multimediow i gier to raczej odpada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Dam ci dobrą radę - poczekaj i odłóż trochę kasy, bo szkoda żebyś potem się denerwował, że ci filmiki na yt się tną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 A jakiego lapka byście mi polecili przedziale do 500zł? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 jakiegoUżywanegoTak osobiście to już bardziej się opłaca dołożyć ze dwie-trzy stówki i kupić porządny tablet, ale takie moje zdanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 (edytowany) Używanego oczywiście , na nowego niestety mnie nie stać . Mam tableta , trzymam na nim podręczniki. Jak dal mnie to bardziej zabawka , którą mogę przeglądać neta. Chociaż bardzo przydatna. Ja szukam czegoś z normalna klawiaturą i Windows-em i było przenośne. Edytowano Styczeń 5, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 To może netbook? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Styczeń 6, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2014 Raczej nie ja wole laptopa,netbook ma jak dla mnie za mały wyświetlacz i nie ma napędu. Dla mnie ma to być substytut PC-ta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 Za 500 zł nie ma czegoś dobrego. Dozbieraj 2 tyle chociaż. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Styczeń 9, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2014 Zamówiłem przed chwilą nówkę sztukę nieśmiganą http://www.x-kom.pl/p/156116-notebook-laptop-15-6-lenovo-ibm-g500h-i3-3110m-4gb-1000-dvd-rw.html# Rodzice się szarpnęli aż sam nie mogę w to uwierzyć , jęczę tylko będę musiał wykombinować Windows, ale z tym bez lipy bo mogę mieć Win 7 na studenckiej licencji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Styczeń 9, 2014 Share Napisano Styczeń 9, 2014 (edytowany) Jeżeli nie chcesz grać, a laptop ma być do skype'a, net'a czy "bióra" to bierz Kubuntu. I Steam'a zainstalujesz, i w TF2 pograsz (jest na Linux'a). Będzie git, a system za darmo Edytowano Styczeń 9, 2014 przez Camed Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Styczeń 9, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2014 (edytowany) Mogę mieć mandrive Linuxa tylko, pytanie po co, jak mogę mieć Legalnego Win 7 , tylko jak już wspomniałem na studenckiej licencji. Ale wiadomo że dopóki czegoś nie zkminie to wgram Linuxa. Edytowano Styczeń 9, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 Dobry wybór, wprawdzie integra, jednak jedna z lepszych, słabsze gry pociągnie przy przyzwoitych ustawieniach;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 po co, jak mogę mieć Legalnego Win 7 Bo Windows to rak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Luty 18, 2014 Share Napisano Luty 18, 2014 Bo Windows to rak. Kwintesencja. Całkowita kwintesencja. Jedyne do czego Winda jest dobra to gry I od tego są wirtualne maszyny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raxoanox Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Siemka, mam problem, wynalazłem laptopa na tablicy, za 390 do negocjacji. Chce go kupić dal młodszych braci. Lecz nie jestem dość dobrze zorjentowany czy waro. Bardzo proszę o wasze opinię czy warto? Oto link: http://tablica.pl/oferta/fujitsu-siemens-core-2-duo-250gb-wysylka-ID4yV8h.html#6879e34ef6;promoted Na moje standardy za mało RAM'u ale jeżeli chodzi o nieskomplikowane funkcje to sprzęt całkiem spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts