Rainbow_Michael Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Hej jestem Michał jestem Bronies od jakiegoś roku :33 uwielbiam Rainbow_Dash za jej szczerość i popęd do szybkich sportów U mnie wporzo mam 17 lat ze śląska ;* Wszystkich witam i cieszę się, że mogłem dołączyć ^^ dołączam świetne plik z Rainbow ! : )) *_* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Cieszymy się, że dołączyłeś ! Miło z nami spędzaj czas, pilnuj też regulaminu I odpowiedz na moje pytania! - Ulubiony kolor? - Ulubione zwierzę? - Rozpoznajesz postać z mojego avka i sygnatury? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Michael Napisano Styczeń 6, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2014 1.Kolor rzecz jasna Niebieski : > 2.Psy : ) 3.niestety nie ; o możesz mnie oświecić ? : > Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Tak, oświecę cię. Sygnatura była z tym co na avatarze, ale zmieniłam teraz mam tam Dzielną Do! Bohaterkę i pisarkę książek uwielbianych przez RD, kto mówi, że nie lubi czytać? Na avatarze Szop z gry : ,,Sly cooper thevies in time" A nazywa się on Tennessee Kid Cooper Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Michael Napisano Styczeń 6, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2014 dziękuje ^^ miło mi Cię poznać tak w ogóle co tam jak tam ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 E nic, jak moje kol. i kuzynki dowiedziały się, że gram w szopy teraz każdy nazywa mnie ,,Szop" ;_; Ale to w sumie fajnie, bo je lubię, a co u ciebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Witaj, dobrej zabawy na forum , masz tu na start. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Michael Napisano Styczeń 6, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2014 dziekuje hahhahahah xdd a Szop to nie taka zła ksywa bynajmniej ,,oryginalna" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubon211 Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Musisz się bardziej zaprezentować opowiedz coś o cobie czym się zajmujesz i jakie są ulubione zajęcia a tu masz pare pytań ode mnie : 1.Lubisz anime? 2.Jakie kraje chciałabyś zwiedzić? 3.Co sądzisz o Skandynawii? 4.Lubisz Maskonury? 5.Jaki język uważasz za najtrudniejszy? 6.Ulubiony kuc drugoplanowy? 7.Myślisz, że ile tu wytrzymasz? O ! i przestrzegaj regulaminu ! Baw się dobrze niech Luna otoczy Cię swoją opieką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Michael Napisano Styczeń 6, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2014 1. bardzo lubie 2. Holandie ;d 3.lajtowe kraje ;d 4.pewnie xd 5. Chiński xd 6. Fluttershy xd 7.duugo ; > okej bede Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Musisz się bardziej zaprezentować opowiedz coś o cobie czym się zajmujesz i jakie są ulubione zajęcia a tu masz pare pytań ode mnie : 1.Lubisz anime? 2.Jakie kraje chciałabyś zwiedzić? 3.Co sądzisz o Skandynawii? 4.Lubisz Maskonury? 5.Jaki język uważasz za najtrudniejszy? 6.Ulubiony kuc drugoplanowy? 7.Myślisz, że ile tu wytrzymasz? O ! i przestrzegaj regulaminu ! Baw się dobrze niech Luna otoczy Cię swoją opieką A-ale to moje pytania ;_; *idzie popłakiwać w kącie* Whatever, Tervetuloa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Witaj na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 No cześć, życzę Ci miłej zabawy i pamiętaj o przestrzeganiu regulaminu i szanowaniu adminów i kolorowych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Michael Napisano Styczeń 6, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2014 będę będę spokojnie ! :33 no ok ;d kolorowych tb też ;d Które pytania tak apropo ?XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 i pamiętaj o przestrzeganiu regulaminu i szanowaniu adminów i kolorowych I o interpunkcji... Witaj, baw się dobrze, muffiny wyszły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Witaj! Gryfnie Cię poznać! Kaj ty mieszkasz? W jakim mieście? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Michael Napisano Styczeń 7, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2014 Jastrzębie-Zdrój Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 (edytowany) Witaj na forum, miło cię poznać mam nadzieje że ci się tu spodoba i długo z nami zostaniesz. Edytowano Styczeń 7, 2014 przez arameje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 dziekuje hahhahahah xdd a Szop to nie taka zła ksywa bynajmniej ,,oryginalna" Jest całkiem spoko jeśli uwielbiasz szopki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Michael Napisano Styczeń 8, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2014 uwielbiam hahha : D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się