Gość Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 Witam. PODSTAWY TWILISTYCZNOŚCI - to taki mój wybryk. Temat dotyczy początków bycia Bronym i Pegasis oraz jaki jest wasz cel w tym kierunku. Dotyczy również spotkań społecznych, działań osób pasjonujących się MLP, fanfików, przygód Twilight Sparkle i innych kucyków, a także wszystkiego na temat serialu. Można tu opisywać: -Dlaczego jesteś Bronym/Pegasis? -Jakie są twoje cele i działania? -Twoja uluboina postać? -Twój ulubiony sezon i odcinek? -Jaki jest twój ulubiony fanfik? -Od kiedy jesteś Bronym/Pegasis? Link do komentarza
Future Pony Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 Tylko w zasadzie po co to robisz? Ale dobra, by nie robić spamu... -Dlaczego jesteś Bronym/Pegasis? Bo lubię serial My Little Pony: Przyjaźń to magia. Swoją drogą dzięki fandomowi poznałem paru bardzo fajnych ludzi. -Jakie są twoje cele i działania? Moje co? No chyba dobrze się bawić i ukończyć fanfica. -Twoja uluboina postać? Niech będzie ta Fluttershy -Twój ulubiony sezon i odcinek? Sezon 4 odcinek 4 -Jaki jest twój ulubiony fanfik? "Czas i Harmonia" -Od kiedy jesteś Bronym/Pegasis? Od momentu jak się zarejestrowałem na forum. Mam dziwne przeczucie, co do tego tematu. Chyba zieloni go nie polubią Co racja to racja ~Decaded Link do komentarza
Khornel Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 1. Oglądam serial i jestem w fandomie 2. Poznać ciekawych ludzi, napisać fanfika, odpocząć od codzienności 3. Fluttershy 4. Sezon 2 a odcinek Luna Eclipsed/Return oraz Harmony 5. Past Sins z angielskich, a z polskich Zegary 6. Od niemal równo dwóch lat Link do komentarza
Kamiiru Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 1.Bo serial mi się spodoba i chciałem poznać osoby które myślą tak samo jak ja w tym temacie. 2.Poznać nowych znajomych. Nauczyć się rysować Fanarty i pasać Fanfiki. 3.Pinkie Pie. 4.Sezon 2 odc 5. 5.Żelazny księżyc i Przewodnik Stada . 6.Od listopada 2013 roku Link do komentarza
Kyoko Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 -Dlaczego jesteś Bronym/Pegasis? Bo podoba mi się serial, niektóre rzeczy w fandomie i zabawki.-Jakie są twoje cele i działania? Zbyt poważnie to ujęte... Eee... Zrelaksować się? Ewentualnie napisać fanfika.-Twoja uluboina postać? Twilight. -Twój ulubiony sezon i odcinek? Sezon drugi. Odcinek "Sezon na jabłka" z sezonu 1.-Jaki jest twój ulubiony fanfik? Nie mam ulubionego, przeczytałam tylko te "przereklamowane" jak dotąd.-Od kiedy jesteś Bronym/Pegasis? Hm... Powiedziałabym że tak na serio to niecały rok. Link do komentarza
Krulig Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 (edytowany) 1. Ponieważ lubię tą bajkę i udzielam się w fandomie. 2. By poznać podobnych do mnie ludzi i zwalczyć swoją nieśmiałość. 3. Pinkamena. 4. Odcinek "Party of one" z sezonu 1 5. Cupcakes. 6. Od równo dwóch lat.(luty 2012) Edytowano Luty 16, 2014 przez MaLinka Link do komentarza
Skylen Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 1. Ponieważ lubię serial i wszelką związaną z nim twórczośc fanów 2. Ale w sensie że związane z serialem/ fandomem? Myślę, że dobrze się bawić i zmieniać siebie na lepsze. 3. Ciężki wybór. Ponieważ spośród kucyków ma kilka postaci na pierwszym miejscu, niech będzie Pan Chaosu Discord. 4. Sezon 4 odcinek 14 5. Crisis: Equestria. Chyba, bo ciężko wybrać. 6. Od połowy września Anno Domini 2013 Link do komentarza
Recommended Posts