Artem Napisano Luty 13, 2014 Share Napisano Luty 13, 2014 (edytowany) Nawiązując do wychodzącego Equestria Girls 2 (potwierdzone wraz z promo) widząc tęczowe "włosy" u M6 wygląda na to, że nie będzie to miało nic związanego z sezonem czwartym? Mówili, że nic z Equestria Girls nie pojawi się w serialu, a kucykowe tęczowe moce mogą dotyczyć tego, że w tym filmie EG 2, przyjaciółki w kucykowym świecie też zmienią swoje grzywy w tęczowe. Hm. Edytowano Luty 13, 2014 przez Dashek Link do komentarza
Slashwing Napisano Luty 13, 2014 Share Napisano Luty 13, 2014 Może serial ma wpływ na filmy. To, że nic z EG nie pojawi się w serialu, to nie znaczy, że nic z serialu nie pojawi się w filmach. Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 Przeżyłem skrzydlatą Twilight, przeżyłem Equestria Girls, przeżyłem oficjalne nadanie imienia Derpy Hooves, to i przeżyję "Rainbow Power". I tak prawdobodobnie będzie to używane jedynie od święta, tak jak teraz Elementy Harmonii. Swoją drogą chyba już wiem po co jest ta skrzynka... Link do komentarza
Twishy Pie Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 (edytowany) Ja sama nie wiem, po co te tęczowe moce. Może to tylko wygląd? Mi podoba się tęczowa Dashie, bo tylko u niej kolor grzywy normalny pozostał (lecz także są małe zmiany... ja nie zauważyłam ich na początku). Najmniej FS, choć ulub kuc. Wina tych kolorków. Sama też się domyślam, co będzie w finale... EDIT: AJ wygląda gorzej niż Flutty Edytowano Luty 14, 2014 przez Twishy Pie Link do komentarza
Artem Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 (edytowany) UWAGA: Prawdopodobne spoilery. https://www.youtube.com/watch?v=ZcZ3yN6pGiw#t=19 Edytowano Luty 14, 2014 przez Dashek Link do komentarza
Twishy Pie Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 (edytowany) UWAGA: Prawdopodobne spoilery. https://www.youtube.com/watch?v=ZcZ3yN6pGiw#t=19Tęczowe królestwo? Nie wiadomo, co Hasbro wyszykuje... Twalot dostanie ;_; przecie ona nie gotowa. A to królestwo będzie pewnie pełne kiczu i tęcz. Edytowano Luty 14, 2014 przez Twishy Pie Link do komentarza
Artem Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 O ile te 5 lat MLP, które dostaniemy nie zmieni się w monotonny serial z końcem pomysłów na odcinki i jak widać z powyższego wideo pomysłów na siłę dla zabawek z powodu sukcesów finansowych z poprzednich lat... Link do komentarza
Razjel666 Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 (edytowany) O w kopyto Sombry, szykuje się przypał. Tęczowe Królestwo. Gdzie? Jak? Dlaczego? (nieważne, nieważne, zabawki) A więc Panowie z Hasbro szykują "dzielnicę" dla Twalot'a. Hmmm ... podejrzana sprawa. Raczej nie spodziewałbym się powtórki z Crystal Empire, że całe miasto pojawi się znikąd. Ostatnie epizody w których był spory nacisk na stary Zamek Królewskich Sióstr raczej sugerują, że to będzie baza operacyjna Twilight ( i przy okazji seria zabawek pt. zamek księżniczki XD). Dziwnym trafem również tam znajduje się Drzewo Harmonii z którego wziął się kuferek zawierający najpewniej Rainbow Powers. Do tego Zamek w Everfree jest blisko Ponyville. Analizując te dane, dochodzę do wniosku, że Tęczowe Królestwo z dużym prawdopodobieństwem będzie zlokalizowane na terenie Everfree (RIP for Evefree Forest), a tęczowe moce najpewniej będą efektem podobnym do "krystalizacji" która objęła wszystkie kuce w CE po aktywacji Kryształowego Serca. Wskazują na to zabawki Rainbw Powers np. Vinyl, czy Cadance. To by też tłumaczyło dwa rodzaje wyglądu Rainbow Powers. Innymi słowy chwilowe Rainbow Powers dostaną wszystkie kucyki obecne na miejscu, także randomy. Natomiast permanentne moce otrzymają tylko M6 ... wiecie, ta wersja z dłuższymi grzywami. EDIT: O Celestio dopiero teraz przyswoiłem! Zauważyliście że Twilight na nalepkach z Rainbow Powers, nosi na głowie Element Magii? My mind is blown. Edytowano Luty 14, 2014 przez Razjel666 1 Link do komentarza
Twishy Pie Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 Reakcję mane6 (bez Twalota) bym chętnie zobaczyła. Sama zinterpretowałam figurkami (nie BB) wizytę RD, Rarci i Flutty u Hasbro. Byłoby śmiesznie XD. Link do komentarza
StarostaXD Napisano Luty 17, 2014 Autor Share Napisano Luty 17, 2014 (edytowany) UWAGA ! Potwierdzone jest że w odcinku z brezami/elfikami będzie klucz. W zestawie z Fluttershy, stworzonkiem, jest dołączony klucz. EDIT: Najprawdopodobniej informacja o królestwie to prawda. Zobaczcie na zdjęcia: Edytowano Luty 18, 2014 przez StarostaXD Link do komentarza
Twishy Pie Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 Ten pałac wygląda, jak z CE, a nie z RK ;_; Lepszy tęczowy, bo nie taki CE. Link do komentarza
ToffiLove Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 Tęczowe klucze, tęczowe królestwo, tęczowe kucyki (na razie w sklepach), tęczowe equestria girls (po 4 sezonie)... zaraz zacznę wymiotować tęczą ;_;. A tak serio, mam wrażenie że przez te klucze Twi wyląduje znów w świecie ludzi, albo będą jakoś powiązane z EG, w końcu tu tęcza i tu, przypadek? Nie sądzę. Link do komentarza
Bester Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 Temat zamykam na prośbę autora. Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts