Maczmar Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 Witam Nazywam się Marcin i bardzo lubię oglądać MLP moim ulubionym kucykiem jest applejack co widać z mojego avataru chciałbym pomagać na forum w jakikolwiek możliwy sposób po prostu chcę być przydatny 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 Witam cię Marcin jestem Dominik i życzę tobie wspaniałej podróży na forum oraz dobrej zabawy :-) . Pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 (edytowany) Witaj w stadzie, dobrej zabawy i łap + za AJ! Napisz o swoich zainteresowaniach ipt itd... Edytowano Styczeń 22, 2014 przez WilkU 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 Witaj na forum i baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 Przecinki i kropki płaczą, że straciły pracę. Wstydź się pan! Witaj, baw się dobrze, używaj znaków interpunkcyjnych, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 Witaj na forum i baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 po prostu chcę być przydatny No, liczą się chęci, ale do tego żeby jakoś pomagać prowadzą długie cierniste schody Sombry. No i witaj na forum, jeśli jesteś kreatywny i zaangażowany, to szybko znajdziesz swoje miejsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maczmar Napisano Styczeń 22, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2014 Nic nie jest proste ale chęci się liczą może mi się uda przejść te schody mam bynajmniej taką nadzieję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 Jak ktoś ma farta, to może po znajomościach. Ale zdarzało się już że avatarami, lub moderatorami zostawały świeżaki, problem w tym że ostatni stał się heretykie, a tego byś nie chciał. Więc jeśli jesteś ogarnięty, to nie ma sprawy. Walcz o jakieś stanowisko, tak czy owak, schodów nie unikniesz tak łatwo. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 Witaj bratnia duszo... Wpadnij czasem: http://mlppolska.pl/watek/8982-zabawa-przydziel-jab%C5%82kowy-smako%C5%82yk/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maczmar Napisano Styczeń 22, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2014 (edytowany) może i nie uniknę i dotrę do swojego stanowiska ten poprzedni o którym wspominałeś to był kompletnie niemądry EDIT: Żebyśmy się zrozumieli ja nie robię takich rzeczy że pcham się na jakieś stanowisko żeby mieć władzę po prostu będę pomagał itd. a co z tego wyniknie...zobaczymy Edytowano Styczeń 22, 2014 przez Maczmar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 Witaj Marcin, a teraz zestawowy zestaw pytań ode mnie. - Ile masz lat? - Ulubiony kolor? - Ulubione zwierzę? - Lubisz szopy, albo karakale ? - Grywasz w jakieś gry? Serdecznie pozdrawiam i życzę miłej zabawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maczmar Napisano Styczeń 22, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2014 1. 18 2. Niebieski 3. Pies 4. Jestem obojętny 5. World of Tanks gdzie walczę z imieniem AJ na ustach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arey Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 Witaj, mam nadzieję że zostaniesz tu na dłużej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maczmar Napisano Styczeń 22, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2014 Arey masz na myśli jaki wybryk zrobię by władze miały pretekst aby mnie wywalić? ... hehe spokojnie ja nie z takich co szukają problemów ale wręcz przeciwnie staram się wszystkie problemy załatwiać dyplomatycznie,kłótnia nie wchodzi w grę.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arey Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 Chodziło raczej o to byś się dobrze tu bawił, jednak , też nie jestem za kłótniami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się