AzazeL Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Witajcie o ludu tegoż wspaniałego forum! Jestem wielkim sułtanem ludu Osmańskiego, i przybywam na to forum w celach tylko i wyłącznie przyjacielskich! Nazywam się Krzysztof i mam 17 lat. Interesuję się, cóż... W zasadzie wszystkim . Najbardziej jednak lubię siedzieć przy komputerze, i pisać Fanfiki, jednak tak źle mi to wychodzi, (IMO) że nie publikuję tego. Bardzo lubię słuchać muzyki szczególnie Metalu. Moje TOP 5 serii gier ever. 1."Hirołsy" 2. Assassin`s Creed 3.Total War. 4.The Elder Scrolls 5.Gry Paradoxu (Victoria 2, HoI3, Crusader Kings 2 itp.) Kocham poszerzać swoją wiedzę szczególnie ogólną, historyczną i geograficzną. Nigdy nie byłem dobry z matmy albo polskiego (pewnie będzie widać ). Nie wiem, co innego napisać... Jak chcecie piszcie mi pytania. Pozdrawiam! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maczmar Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Witaj na forum masz na zachęte 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 (edytowany) Witam serdecznie na forum. Którą część Asasyna lubisz najbardziej? Edytowano Styczeń 23, 2014 przez Dear Princess Futurella Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AskMint Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Hejoo Witam cię serdecznie na forum i mam nadzieję że będzie ci się tu fajnie siedziało z nami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AzazeL Napisano Styczeń 23, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2014 Najbardziej? Hmm... BlackFlag i dwójeczka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arey Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 (edytowany) Witamy na forum! Fan Assassin's Creed? Już cię lubię! Edytowano Styczeń 23, 2014 przez Arey Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Witaj! Zestaw pytań ode mnie. - ulubiony kolor ? - ulubione zwierzę? - Lubisz szopy ? - Znasz postać o imieniu Sly Cooper? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Witaj na forum i baw się dobrze ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AzazeL Napisano Styczeń 23, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2014 Witaj! Zestaw pytań ode mnie. - ulubiony kolor ? - ulubione zwierzę? - Lubisz szopy ? - Znasz postać o imieniu Sly Cooper? 1.Czarny 2.Legwan 3.Mogą być 4.Nje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Zdrawstwuj. Gry Paradoxu i seria Total War? Plus u mnie, powiadam. Tak bardziej w tematach forum to zachęcam cię do publikacji ficów, oczywiście po dogadaniu się z dobrym korektorem i tego typu rzeczami. No i tego ten, nie leź modom w oczy i baw się tu jak najlepiej możesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 2.Legwan 3.Mogą być 2. Ale fajnie bo tak się składa, że mam w domu takiego legwana o imieniu Iga, ponieważ Iguana zielona to to samo co legwan, kocham ją Interesujący fakcik : Iguany zielone żyją od 20-30 lat, potrzebują specjalnych lamp ogrzewających, rosną do 2-3 metrów, na dwór muszą mieć szelki, ich główną bronią jest cienki ogon, z którego bardzo boli, iguany nie mają dużych zębów, ale malutkie kiełki, żywią się niektórymi owocami, po za nimi żywią się rukolom, mleczem, koniczyną, liśćmi od babki lancytowatej, liśćmi od rzodkiewki, oraz specjalną suchą karmą. Jednak Iguana nie może jeść trawy.. Zdjęcie przypadkowej iguany, moja ma około 3-4 lata, więc na razie jest takiego wzrostu : 3. i za to masz + Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Witaj na forum i baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AzazeL Napisano Styczeń 23, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2014 Zdrawstwuj. Gry Paradoxu i seria Total War? Plus u mnie, powiadam. Tak bardziej w tematach forum to zachęcam cię do publikacji ficów, oczywiście po dogadaniu się z dobrym korektorem i tego typu rzeczami. No i tego ten, nie leź modom w oczy i baw się tu jak najlepiej możesz. Dzięki za miłe słowa. Btw: Masz Crusader Kings 2? Jeśli tak, to możemy zagrać multi. 2. Ale fajnie bo tak się składa, że mam w domu takiego legwana o imieniu Iga, ponieważ Iguana zielona to to samo co legwan, kocham ją Interesujący fakcik : Iguany zielone żyją od 20-30 lat, potrzebują specjalnych lamp ogrzewających, rosną do 2-3 metrów, na dwór muszą mieć szelki, ich główną bronią jest cienki ogon, z którego bardzo boli, iguany nie mają dużych zębów, ale malutkie kiełki, żywią się niektórymi owocami, po za nimi żywią się rukolom, mleczem, koniczyną, liśćmi od babki lancytowatej, liśćmi od rzodkiewki, oraz specjalną suchą karmą. Jednak Iguana nie może jeść trawy.. Zdjęcie przypadkowej iguany, moja ma około 3-4 lata, więc na razie jest takiego wzrostu : 3. i za to masz + Dzięki za naprawdę interesujące ciekawostki i za plus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Btw: Masz Crusader Kings 2? Jeśli tak, to możemy zagrać multi. Mam. Ale zagrać na multi dopiero jak Internet na stałe odzyskam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Jestem wielkim sułtanem ludu Osmańskiego, i przybywam na to forum w celach tylko i wyłącznie przyjacielskich! "Kozacy Zaporoscy do sułtana osmańskiego! Ty, sułtanie, diable turecki..." Boże, jak ja kocham Kozaków! Witaj, baw się dobrze, na start. Jak będziesz rozbrajał, to wpadną Kozacy i spalą ci miasto, więc uważaj... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AzazeL Napisano Styczeń 23, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2014 "Kozacy Zaporoscy do sułtana osmańskiego! Ty, sułtanie, diable turecki..." Boże, jak ja kocham Kozaków! Witaj, baw się dobrze, na start. Jak będziesz rozbrajał, to wpadną Kozacy i spalą ci miasto, więc uważaj... Rozstawię Janczarów w razie czego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 I janczarzy kupa, gdy Kozaków trzech... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AzazeL Napisano Styczeń 23, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2014 Mam. Ale zagrać na multi dopiero jak Internet na stałe odzyskam. Okej, jakbyś miał to możesz napisać na priv.Dziękuje wam wszystkim za ciepłe przyjęcie. Thx Bros! *hug'n'brofist* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AzazeL Napisano Styczeń 23, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2014 I janczarzy kupa, gdy Kozaków trzech... Giedajłowowie są niczym przy panu Pehlivanie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Witaj i się rozgość. Może nie odpuścisz po tygodniu, a Twa psychika nie zacznie szwankować. Zapomnij o tym co napisałam wyżej. Witaj na forum i wytrzymaj z nami jak najdłużej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Witaj! Gryfnie Cię poznać Więc godasz, że lubisz gry od Paradoxu? Haha już Cię lubię chopie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilos1921 Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Najbardziej? Hmm... BlackFlag i dwójeczka Witaj w bractwie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 Witam w drużynie. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się