SystemShy Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 to rozmawiamy i dajemy swoja opinie na temat zamieszczanych pytan jak i odpowiedzi. do dziela! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Shield Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Jak sądzicie czy w sezonie 3 bedą one miały szanse zdobyc swoje znaczki czy też nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matjas Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Mi osobiście się wydaje że nigdy nie zdobędą uroczych znaczków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Mi osobiście się wydaje że nigdy nie zdobędą uroczych znaczków. Zgadzam się Już nie będzie ich karkołomnych "zmagań" o dostanie ich... I ogólnie cała akcja prawie o nich zaniknie a są jakieś takie bardziej pierwszoplanowe lub drugoplanowe bardzo blisko mane6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Czerwiec 8, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2012 pierwsze odpowiedzi powinny pojawic sie w sobote/niedziele mam nadzieje ze wytrzymacie czekajac Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Czerwiec 12, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2012 No i sa nareszcie odpowiedzi na wasze pytania. Wybaczcie ze tyle czekaliscie ale liczylismy ze Bartis upora sie z problemami komputerowymi... Niestety nie udalo mu sie to, wiec na jego miejsce wskoczyl wasz wielki avatar Tarreth, który wdzial maske Applebloom i razem z nami staral sie odpowiedziec zadowalajaco na wasz pytania. jak sie wam one podobaja i co o nich myslicie? jestesmy otwarci na krytyke! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 W końcu się doczekaliśmy! Jestem usatysfakcjonowany odpowiedziami i oczekujcie ich wielu ode mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Jak zobaczyłem odpowiedź na moje pytania, to przez minutę nie mogłem przestać się śmiać. Nie ma to jak mała inkwizycja. Reszta odpowiedzi też była dobra, ale może jeśli się da to na przyszłość dawajcie więcej obrazków. Jedyne co mi się nie podobało to to że kolor tekstu Sweetie Belle to zielony. Ten kolor do niej niepasuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 O właśnie - zielony kolor nie pasuje, może jakiś kremowy/biały. I pytania mogły być w cytatach, to zawsze jakoś ładniej wygląda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Czerwiec 12, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2012 zostal zielony bo jak je pisalismy to nagle do nas dotarlo ... sygnalizacja swietlna LOL ofc zmienimy to bedzie cos bardziej do niej pasujacego co do obrazków ofc postaramy sie ... osobiscie chcialem je zrobic tak jak robilem odpowiedzi u fluttershy ale to wymaga naprawde sporo czasu którego obecnie nie mam tyle :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Czerwiec 13, 2012 Share Napisano Czerwiec 13, 2012 Odpowiedzi bardzo fajnie wyszły. Nie wszystkie, ale zdecydowana większość jest śmieszna i po prostu dobra. No i ze względu na potrójne odpowiedzi zyskuje to zabawny, charakterystyczny styl. Brakuje właśnie tylko jeszcze jakiś urozmaiceń w stylu wspomnianych obrazków. Niekoniecznie do wszystkiego, ale gdzieś tam od czasu do czasu by dużo dodało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Czerwiec 13, 2012 Share Napisano Czerwiec 13, 2012 Mati, masz u mnie cydr. Twoje odpowiedzi miażdżą, zwłaszcza ta ze skakaniem po głowie. I dla Wróbla. Keep on doing whatever you're doing! Choć reszta też fajna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts