Alciapl Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Witam. W tym temacie będę zamieszczać moje rysunki. Oto pierwszy. http://images.tinypic.pl/i/00496/jr5f7qhci02a_t.jpg Czekam na krytykę. Sądzę że kopyta i ogon napewno mi nie wyszły. Oczy i ucho tak mają wyglądać. Kiedy będę miała dostęp do skanera będę je skanować 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Kreska zapowiada się interesująco. Proszę nie rysuje na kartce w kratkę, przyglądaj się anatomii pony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 (edytowany) Ogólnie masz fajny styl , i rysujesz na dużym formacie i podoba mi się to. Ja osobiście wole szkicownik . Dowcip właśnie polega na tym że ogon . grzywa i kopyta. to najlepsza cześć twojego rysunku. Ja bym popracował trochę nad proporcjami,(ma trochę za cienki tułów , chyba że jest to na styl to w tedy jest git) . Jak chcesz to pisz na priv to wyślę ci linki do poradników które używam. I tak jak już powiedziała Anathiela nie rysuj na kartce w kratkę choć po kratkach łatwiej się rysuje to na bloku rysunkowym , lub szkicowniku wygląda to o wiele lepiej. Ogólnie twój rysunek bardzo mi się podoba ćwicz i rób tak dalej a dorównasz najlepszym. Czekam na twoje kolejne pracę. PS:Fotki spróbuj wstawiać w spoiler. Edytowano Luty 2, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl Napisano Luty 3, 2014 Autor Share Napisano Luty 3, 2014 A tutaj młoda Celestia z rozwianą grzywą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl Napisano Luty 6, 2014 Autor Share Napisano Luty 6, 2014 A tutaj jakiś wymyślony kucyk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 Masz naprawdę super kreskę, tylko odczuwam wrażenie, że oczka mają słaby kontur i brzuszek jest troszeczkę zbyt w linii prostej. Ale pewnie tylko mi się tak wydaje :3 Będę paczać na Twoje dalsze prace Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 Druga z twoich prac która mi się podoba , ja bym jeśli chodzi o oczy zrobił bym kawałek konturu ołówkiem B2 a dolną cześć delikatnie HB. Tak jak jest w u Rarity z racji białej sierści. Natomiast w kolorze to tylko zarys góry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Bardzo ładna kreska. Ostatni obrazek najbardziej mi się podoba. Przeszkadza mi tylko jedno, a mianowicie to, że pierwszy i trzeci kucyk narysowany jest w tej samej pozie. Ale wstawiaj dalej prace, bo zapowiada się ciekawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Ja uważam że dobrze najpierw nauczyć się rysować w jednej pozie dopiero po jakimś czasie urozmaicać , a na koniec rysować pozy na przemiennie aby nie zapomnieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Masz naprawdę fajną, pewną kreskę. Pyszczek, grzywa i ogon wyszły ci naprawdę doskonale. Nie podobają mi się jednak tylne nogi tego ostatniego kucyka- są za grube. Kłoda jest zaś trochę za mała i za cienka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl Napisano Luty 11, 2014 Autor Share Napisano Luty 11, 2014 A tutaj Twilight. Ciękuję wszystkim za wartościowe rady. Ostatni zamieszczony kucyk był fotografowany w złym oświetleniu, stąd te słabo widoczne linie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Luty 11, 2014 Share Napisano Luty 11, 2014 (edytowany) Widzę nową pozę z poradników i że jest u ciebie coraz większy progres pracuj tak dalej a dorównasz najlepszym . Edytowano Luty 11, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl Napisano Luty 11, 2014 Autor Share Napisano Luty 11, 2014 Miałam problemy z narysowaniem nóg. ;p Ale poradniki pomogły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Luty 11, 2014 Share Napisano Luty 11, 2014 (edytowany) Ja też kiedyś rysowałem kucyka w tej pozycji była to Rarity , rysowałem od ciała na końcu dopasowałem głowę , która z tego co pamiętam niezbyt mi wyszła , bardziej jak z 3 generacji. Sam jak skończę rysować arta na te akcje to narysuje jakiegoś kuca w tej pozycji. Edytowano Luty 11, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 dziwna głowa trochę, jakby spuchnięta czaszka.. ale czekamy na więcej, może to jednorazowe wrażenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl Napisano Luty 16, 2014 Autor Share Napisano Luty 16, 2014 Taki mam styl -,- 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Luty 28, 2014 Share Napisano Luty 28, 2014 to nie styl, to brak umiejętności. Aby mieć styl trzeba umieć najpierw wszystko narysować poprawnie i bez błędów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Temat archiwizuję. W razie chęci reaktywacji prośbę proszę kierować do mnie na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts