Lisica Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 Mongolia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Październik 1, 2014 Autor Share Napisano Październik 1, 2014 Tak Lisico, a zatem pytank kto ru jest według ciebie Mongołem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 Dwaggy? (myślę, że wielu się zgodzi). 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 Dwaggy na Mongoła! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Październik 2, 2014 Autor Share Napisano Październik 2, 2014 (edytowany) A zatem postanowiono Dwaggy mam zaszczyt dać ci zaszczytny tytuł Wielkiego Forumowego Chana ( lub Chanki bo nie wiem jakiej płci jesteś) a co do flag czy już zapadła decyzja koto jest naszym forumowym Hindusem Edytowano Październik 2, 2014 przez Asasyn Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 A moze Ty Babs...? Przeciez podoba Ci sie Luna w takich ubraniach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Październik 2, 2014 Autor Share Napisano Październik 2, 2014 (edytowany) Nie wiem czy można być chorążym 2 krajów, bo jjestem chorążym Egiptu ( Luna nawet w ciuchach faraonów wygląda nieźle, ale zdecydowanie lepiej wygląda w azjatyckich ciuchach w końcu mój av na AQQ to Luna w Kimono z kataną u pasa ) Edytowano Październik 2, 2014 przez Asasyn Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 Niech będzie, że można być chorążym dwóch krajów Proszę. Rezerwuję Serbię. TAK! Zandi na Hindusa. :^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Październik 2, 2014 Autor Share Napisano Październik 2, 2014 Zatem nie pzostaje mi nic innego jak powiedzieć dhanyavād (dziękuję) i życzyć wszystkim śubh rātr (Dobranoc) nastepna zagadka jutro po 15 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Październik 3, 2014 Autor Share Napisano Październik 3, 2014 (edytowany) Opuszczamy na moment Azji przystanie by zawitać na wyspę na Spokojnym Oceanie była to dawna brytyjska kolonia karna, na której pewien trobacz wszystkich wita Mieszkają tu Aborygeni Powstało tu AC/DC zespół który każdy ceni Edytowano Październik 3, 2014 przez Asasyn Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 3, 2014 Share Napisano Październik 3, 2014 Jest to Australia... Hmm, Sky może? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 4, 2014 Share Napisano Październik 4, 2014 Australia, ewentualnie Nowa Zelandia. Tak czy siak, niech ten flagę dostanie Sky. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Październik 5, 2014 Autor Share Napisano Październik 5, 2014 A zatem Sky na antypody ruszaj Teraz opuszczamy australisjki busz by ruszyć na wyspę gdzie panuje luz na tej wsypie powstała kultura rasta których symbolem jest tęczowa czapka Dawnie piraci tu zaglądali i na nosie kompanii wschodnioindyjskiej grali Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 5, 2014 Share Napisano Październik 5, 2014 Syskol, lub Hayate. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Październik 5, 2014 Autor Share Napisano Październik 5, 2014 a jaki to kraj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 5, 2014 Share Napisano Październik 5, 2014 Jamajka, chyba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Październik 5, 2014 Autor Share Napisano Październik 5, 2014 Tak Lisico, a kto wedlug ciebie jest na froum Rastafari bo Bip się wypowiedział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Październik 9, 2014 Autor Share Napisano Październik 9, 2014 (edytowany) Zatem Syskol leci na Jamajkę My zaś opusczamy tą cudną wyspę i rusamy do kraju który na 40 k wybudował świątyń ponad miarę i wychwalał w nich Buddę w sumie nie dawno tam demokracja panuje bo w latach 60 wlaładza zostla przejęta przez komunistyczną juntę przez co długi czas było to miejsce nikomu nie znane Edytowano Październik 9, 2014 przez Schizo Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 Indie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Październik 9, 2014 Autor Share Napisano Październik 9, 2014 Niesty nie choć jest poaństo granczące z indiami, dodam że jest małe, zaś na fladze ma gwiazdę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 10, 2014 Share Napisano Październik 10, 2014 Mjanma czyli Birma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Październik 10, 2014 Autor Share Napisano Październik 10, 2014 Tak Zgadza Lidvo to Birma a kto ma niesć ich flagę ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Październik 10, 2014 Share Napisano Październik 10, 2014 Jestem na forum tak mało znany, jak Birma w Polsce Mogę ją ponieść Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Październik 10, 2014 Autor Share Napisano Październik 10, 2014 A Zatem bezimenny Kocie łap cudną flagęBirmy A my opuszamy ten kraj Buddy, by udać się niedaleko Indi bowiem kraj o którym mowa był bardzo związnany z nimi ale po 1947 się od nich uniezależnili ten kraj to Islamska republika jednak na zachód otwarta zaś na cały świat leci zstamtąd czarna skóra bez której nie obejdzie się żadna rockowa kurtka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Październik 10, 2014 Share Napisano Październik 10, 2014 Strzelam, że Pakistan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts