Churchille Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Tu możecie zapytać Diamond Tiarę, a na pewno wam odpowie. Pytania mają być sensowne i...Ehem? Tak?To ja miałam to powiedzieć! Ups...Więc zadawajcie pytania. Maks 5 na jedną osobę. No już! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 - Dlaczego akurat nie lubisz cmc? - Gdybyś musiała wybrać jedną z CMC, którą być wybrała na przyjaciółkę ? - Ile masz lat? - Jaki jest twój ulubiony kolor ? - czemu mało osób cię lubi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Jak się uczysz i jak wygląda Twoja przewaga nad innymi kucykami? Czasem Ci nie żal lub masz kogoś na sumieniu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Celestia czy Luna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Pokłóciłaś się kiedyś z Silver Spoon? Jaki jest twój ulubiony przedmiot? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 -Yo dawg i hear you like tiara so i put tiara in you tiara so you can wear tiara when you wear tiara. A nie nie ten tekst. Ekchem. Witaj, zowie się Blazing Heart ale możesz mi mówić Wasza Epickość Królu Blaze. Zezwalam. W każdym bądź razie. Pytania- 1. Dlaczego te znaczki są tak ważne? To tak ja bym sobie zrobił tatuaż z kordelasem albo muszkietem i twierdził że odzwierciedla mój talent. 2. Czemu jesteś taka apodyktyczna? I co przeszkadza ci to że CMC są dziecinne? Jak dorośniesz będziesz tęsknić za byciem dzieckiem! 3. Ulubiony gatunek muzyki? 4. Ulubiony gatunek sera? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyka Kimba Napisano Luty 11, 2014 Share Napisano Luty 11, 2014 A teraz ja zadam Ci kilka pytań, a oto one: - Dlaczego jesteś taka nie miła dla CMC? - Co sądzisz o magicznych wilkach? - Co lubisz robić w wolnym czasie, oprócz nabijania się z CMC? - Czy lubisz jeszcze jakiegoś kucyka oprócz Silver Spoon? - Czy lubisz swoją opiekunkę Harmony? :3 A więc jest limit niestety, ale rozumiem dlaczego.. Narazie tyle pytań. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnowFur Napisano Luty 11, 2014 Share Napisano Luty 11, 2014 Teraz ja coś spytam: - lubisz czytać książki? - masz jakiegoś zwierzaka? - czy jak CMC upolują zdobędą znaczki to wtedy ich polubisz? jak na razie to tyle pytań. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczyca Szarka Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 1. Czy uważasz, że twój tata jest The Best? 2. Jak poznałaś Silver Spoon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 19, 2014 Share Napisano Luty 19, 2014 1. Podoba ci się sposób, w który cię traktuje CMC ? 2. Czy Silver Spoon musi wykonywać twoje rozkazy czy jesteście Bff ? To tyle Tiarko , nie będę cię zamęczać ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoshidesu Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 Oto moje 5 pytań: 1: Jak poznałaś Silver Spoon? To znaczy w jakich okolicznościach? 2: Czy masz jakąś grupę/idola za którą przepadasz? 3: Co sądzisz o nowo mianowanej księżniczce Twilight Sparkle? 4: Jakie masz największe marzenie? 5(głupie): Jaki masz gust smakowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 Lubisz kogoś oprócz Silver ? Lubisz mnie ? Dasz mi ciasteczko ? W przyszłości chcesz mieć ogiera, czy być panną z kotami ? (koty nie takie złe ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 Jakie jest twoje ulubione danie? Co sądzisz o Pinkie Pie? Jaki chciałabyś mieć zawód gdy dorośniesz? Chciałabyś być księżniczką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Lipiec 7, 2014 Share Napisano Lipiec 7, 2014 Dlaczego myślisz że wszystkie źrebaki w klasie mają znaczki skoro niektóre ich nie mają? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts