Cava Herondale Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 (edytowany) Pragnę gorąco Was powitać w kolejnej zabawie w dziale Naszej różowej księżniczki znanej jako Cadance. Jest to kolejna przydzielanka, co mnie bardzo smuci. Następnym razem dam Wam coś bardziej kreatywnego. Na czym polega zabawa?: Jako iż jest to przydzielanka, polega ona na dopasowaniu (w tym przypadku) obrączki do użytkownika. Wybieracie tego, do którego według Was taka obrączka pasuje i pewnie by mu się spodobała. Pewnie, ponieważ niekoniecznie musi mu się spodobać. Do kogo powędrują te przepiękne obrączki? Insomnia MaLinka Nightmarjen Hidoi Cava Hofferson WilkU Cassidy Edytowano Maj 5, 2014 przez Cava. Link do komentarza
Cassidy Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Mogłaś chociaż podać 1 z 2 osób, które będą je posiadać było by ciekawiej, ale hm..takie złote i kryształki, Insomnia de Lya . Link do komentarza
Gość Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Hmm... Elizabeth Eden . Bo... Ponieważ.... No bo... Bo tak ma być Link do komentarza
Estelle Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Niech będzie Insomnia... Link do komentarza
Burning Question Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Insomnie może być Link do komentarza
Cava Herondale Napisano Luty 17, 2014 Autor Share Napisano Luty 17, 2014 Para obrączek wędruje w ręce Insomni. Gratulujemy. Firma ,Aparat" dostępniła nam kolejną parę obrączej ślubnych, którą ja powinnam Wam rozdać. Wyglądają one następująco: Link do komentarza
Cava Herondale Napisano Marzec 7, 2014 Autor Share Napisano Marzec 7, 2014 MaLinka z dwoma głosami wygrywa starcie. Nasza firma oferuje kolejne obrączki (druga dla przyszłego partnera/przyszłej partnerki). Piękne, srebrne i stylowe. Link do komentarza
Cassidy Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 Ajajaj, ja powiem, że Nihtmarjen Link do komentarza
Cava Herondale Napisano Marzec 9, 2014 Autor Share Napisano Marzec 9, 2014 Srebrną, stylową i modną obraczkę otrzymuje Arjen i jego przyszła małżonka. Kolejne obrączki są połączeniem białego złota z kolorem żółtym. Kto je otrzyma? Link do komentarza
Cassidy Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 MaLinka ^^ Wiem, że mam fajną sygnaturkę, ale błagam... ~Cava. Link do komentarza
Lisica Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 (edytowany) EDIT: Hidoi Edytowano Marzec 9, 2014 przez Lisica-chan Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 Może bo to, bo już ma obrączkę.... . Hidoi Link do komentarza
Estelle Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 MaLinka ma obrączkę, więc Hidoi. Link do komentarza
Cava Herondale Napisano Marzec 10, 2014 Autor Share Napisano Marzec 10, 2014 Piękna para obrączek niedługo dotrze do Hidoi. Teraz chcę Wam podarować inne obrączki. Trzeba przyznać, że o dość nietypowym kształcie. Link do komentarza
Recommended Posts