Littlepip Napisano Marzec 11, 2014 Share Napisano Marzec 11, 2014 Warszawa Jak ktoś zainteresowany jechaniem na pyrkon w gdzinach wczesnoporannych - wyjazd z centralnego 5:10 przyjazd o 8:35 http://i.imgur.com/CqhkbzY.png - i chce z nami podróżować to niech sobie zakupi bilet. Nasza miejscówka: wagon 11 miejsca 056 054. Cena biletu 25zł dla studentów (i kto tam się jeszcze mieści w tej uldze) i to nie jest jakoś wybitnie trudne do sprawdzenia. O będę tym jechać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neonowaty Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 Przyjeżdżam samochodem o 12 rano w piątek. Wyjazd mam ok 16 w niedziele. Będę na Patrolu vel Ochronie tam ale chętnie się spotkam z kucowatymi jak nie będę miał dyżuru. Jakby co, mogę podać swój nr telefonu do łatwiejszej identyfikacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 Neon, ty w ochronie? xD Widzę, stawiasz sobie poprzeczkę coraz wyżej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neonowaty Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 Znudziło mnie łażenie jako uczestnik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 No to nici z łojenia browara w sleepie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 może da się wyciągnąć w niedzielę xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 13, 2014 Share Napisano Marzec 13, 2014 Czy zdecydował się jeszcze ktoś jechać z warszawy o 5.10 w piątek 21 marca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panadolf Napisano Marzec 14, 2014 Share Napisano Marzec 14, 2014 Hmmm... A może ktoś z Was wybiera się na Pyrkon z Warszawy późniejszym pociągiem, np. o 8.00 (w piątek)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Marzec 15, 2014 Share Napisano Marzec 15, 2014 A jakby ktoś jechał autem, to osobiście apeluję, żeby zabierał autostopowiczów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 W związku z pewnymi rzeczami niezależnymi ode mnie, będę jechał z Warszawy nie o 5.10 a później. O 5.10 jadą 2 osoby, więc możecie się do nich dołączyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 W związku z pewnymi rzeczami niezależnymi ode mnie, będę jechał z Warszawy nie o 5.10 a później. O 5.10 jadą 2 osoby, więc możecie się do nich dołączyć Tylko którego dnia jedziecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Piątek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Czy ponymeety są płatne? Bo jeszcze nie byłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Lel, pyrkon to festiwal szeroko pojętej fantastyki, a że kuce się wybierają to postanowiliśmy że zrobimy meeta. http://www.pyrkon.pl/2014/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomdober Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Patrząc na liste osób deklarujących przybycie na ten ponymeet zdecydowałem że jednak nie przyjade gdyż/ponieważ wole zachować swoje nerki i wątrobe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neonowaty Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 Chemical: Ponymeet sam w sobie nigdy nie jest płatny, chyba, że jest to bardziej zorganizowana impreza jak na przykład Zorganizowany Śląski gdzie wstęp kosztuje jakąśtam opłatę by zapłacić za wynajęcie czegoś. Jednak normalne meety nic nie kosztują. Pyrkon jest konwentem, na którym my, kucowaci, tylko się spotykamy. Sam wstęp na Pyrkon jest płatny: – akredytacja trzydniowa (całość): 50zł ( możesz nocować w specjalnie do tego wyznaczonym sleeproomie) – akredytacja jednodniowa – piątek: 20zł – akredytacja jednodniowa – sobota: 30zł – akredytacja jednodniowa – niedziela: 15zł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perteks Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 TL:DRCoś ciekawego powiedzieliście czy tylko "będę/nie bynde/mydło/może bynde" ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 Byłem i będę Na pyrkonie będę chodził z moim wielki pluszakiem Luny i torbą z poniaczami, więc raczej mnie nie przegapicie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 Mam pytanie, jedzie ktoś z Warszawy o 13 lub 15? Wiem że jadą 2 osoby o 5.10 i chyba 3 o 18 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinkie_Swear Napisano Marzec 19, 2014 Autor Share Napisano Marzec 19, 2014 Serio? Może się spotkamy xD Jak widać będzie więcej ludzi, mnie będzie łatwo złapać w sobotę, chociać będę na wszystkich 3 dniach. Ilu tu ludzi z Wawy xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 Ja będę przez Wawę jechać stopem w piątek, w aktualnie nie sprecyzowanych godzinach. Ale no właśnie, jak tam Was porozpoznawać? Ukeś będzie albo instantowym Kaworu z NGE, albo pseudo młodą wersją Jamesa Pottera. Pewnie i tak każdy pomyśli, że Harry, albo w ogóle nie skojarzy, ale no XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perteks Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 Pełna zbroja płytowa chyba mnie będzie najłatwiej rozpoznać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 po zbroi z pewnością skojarzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 Byłem i będę Na pyrkonie będę chodził z moim wielki pluszakiem Luny i torbą z poniaczami, więc raczej mnie nie przegapicie. Może uda mi się wypatrzyć Lunę w niedzielę. Na 90% też będę z pluszowym kucem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 (edytowany) Zazwyczaj my się nie wyróżniamy szczególnie prócz przypinek, chociaż ktoś coś mówił o kosplayu, ty krzyźwiele? Ja to ja pewnie będę się kręcić głównie z kimś z Warszawskiej ekipy (obecnie conajmniej 10 osób wow), a że jadę najwcześniej to pewnie będę pierwszy. Jak ktoś będzie chciał się spotkać, a zamierzamy zrobić meeta też poza Pyrkonem,w jakiejś knajpie, to swój numer telefonu mogę podać na privie. Edytowano Marzec 19, 2014 przez Arpegius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się