Jump to content

Battlefield 2 Bad Company (wspólna gra)

BiP
 Share

Recommended Posts

Witam, poszukuję chętnych, do wspólnej gry w BF2 BC Vietnam. Od premiery BF3 i teraz BF4, serwery są niemal puste w BF2, dlatego poszukuję minimum 3/4 ludzi, chętnych do wspólnego grania, którzy podobnie jak ja, mają problemy ze znalezieniem dobrej kompanii do wspólnej rozwałki :enjoy:

Najlepiej by było, gdyby zgłaszające się osoby, posiadały też dodatek Vietnam, ale i bez niego, sobie poradzimy, zatem zapraszam :yay:

Edited by BRONIESiPEGASIS

:wat: Sam WA zaszczycił taki tam temacik :lunaderp:

Yup Arjen, faktycznie zapomniałem, że PC nie łączy się z innymi platformami xD

Edited by BRONIESiPEGASIS

Musiałeś założyć temat dzień po tym, jak usunąłem grę z komputera?

:octcry: No nieeee, a już byłyby trzy osoby, jeszcze jedna i minimalna liczba graczy by była...

• 3 weeks later...

No dobrze, tylko o której? W niedzielę można, ale nie o każdej porze. I przydałyby się nicki do BC i Skype.

Niestety okazuje się, że nie wyrobię się na jutro jeśli chodzi o wolny czas. 

Edited by Sindri

• 8 months later...
  • 5 weeks later...

W dodatek Vietnam nie gram bo zwyczajnie mi się mapy nie podobają, wolę oryginalne BF BC2. Ale mam ten dodatek i jestem w stanie zagrać z Vietnamem.

Jak coś to w BFie jestem Elwar PL, a link do steam'a (przez którego gram w BF bo nie chce mi się płyty szukać, a na wyprzedaży kupiłem) tutaj.

• 1 month later...

Ciekawostka...

Dzisiaj w grze wystąpił ciekawy "problem"...

Mianowicie nastąpiło CAŁKOWITE wyzerowanie statystyk, skasowano też wszystkie bronie, odznaki i bonusy! 

Jedynie znajomi pozostali, a żeby było jeszcze ciekawiej, to zdobywane na nowo punkty, NIE są doliczane do nowej wyzerowanej puli!

I choć początkowo myślałem, że sam sobie wszystko pokasowałem, jakimś cudem, po wejściu do gry zauważyłem, że prawie każdy gracz się o to pytał na czacie, więc to jest ogólny problem u każdego. 

Zostały jeszcze dogtagi... i nic więcej.

Wow, po prostu wow. Chciałem przez pewien czas zrobić sobie nowego żołnierza, ale odpuściłem bo nie chciało mi się wszystkiego od nowa odblokowywać.

A teraz z przymusu trzeba. I wszystkie złote gwiazdy na arsenale szlag trafił.

Teraz na serwerze właśnie dowiedziałem się, że ponoć jeden z gości pisał do EA i dostał odpowiedź, że "Bad Company 2 is no longer supported".

Tacy są desperaccy żeby zyskać graczy do swoich beznadziejnych następnych battlefield'ów, że aż zniechęcają do grania w BC2... Bo co jak co, gdyby chcieli po prostu zaprzestać wspomagania gry, to usunęliby statystyki kompletnie, a każdemu z góry daliby wszystko odblokowane. A tu dupa.