BiP Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 (edytowany) Witam, poszukuję chętnych, do wspólnej gry w BF2 BC Vietnam. Od premiery BF3 i teraz BF4, serwery są niemal puste w BF2, dlatego poszukuję minimum 3/4 ludzi, chętnych do wspólnego grania, którzy podobnie jak ja, mają problemy ze znalezieniem dobrej kompanii do wspólnej rozwałki Najlepiej by było, gdyby zgłaszające się osoby, posiadały też dodatek Vietnam, ale i bez niego, sobie poradzimy, zatem zapraszam Edytowano Marzec 6, 2014 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Jestem chętny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Mowa o wersji na pc jak mniemam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 (edytowany) Sam WA zaszczycił taki tam temacik Yup Arjen, faktycznie zapomniałem, że PC nie łączy się z innymi platformami xD Edytowano Marzec 6, 2014 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Musiałeś założyć temat dzień po tym, jak usunąłem grę z komputera? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 Musiałeś założyć temat dzień po tym, jak usunąłem grę z komputera? No nieeee, a już byłyby trzy osoby, jeszcze jedna i minimalna liczba graczy by była... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 8, 2014 Autor Share Napisano Marzec 8, 2014 Ps jeśli dojdzie do wspólnej gry, to możemy zgrać się na Skype... Bo na razie są dwie osoby, minimum jeszcze jedna, ale fajniej byłoby dwie osoby... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sindri Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 Aj... Kto usuwa BC 2 z kompa? No cóż, ja też się piszę. Mój nick to Kharn_40k Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 28, 2014 Autor Share Napisano Marzec 28, 2014 Ok, trza będzie się umówić na jakiś termin. Niedziela odpowiada? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sindri Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 (edytowany) No dobrze, tylko o której? W niedzielę można, ale nie o każdej porze. I przydałyby się nicki do BC i Skype. Niestety okazuje się, że nie wyrobię się na jutro jeśli chodzi o wolny czas. Edytowano Marzec 29, 2014 przez Sindri Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Grudzień 4, 2014 Share Napisano Grudzień 4, 2014 (edytowany) Gra ktoś tam jeszcze w tego zwykłego BC 2? ;d (sory za odkop xd) Edytowano Grudzień 4, 2014 przez DarkEpisod Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 4, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2014 Ja nawet dopiero skończyłem partyjkę xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Grudzień 4, 2014 Share Napisano Grudzień 4, 2014 Nawet nie spodziewałem się, że ktoś jeszcze w to gra xD Jak coś, to można mnie dodawać do znajomych Nick: KrzychuuPL albo pisać na skype xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 4, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2014 Ja gram i o dziwo sporo ludzi Jak coś to możemy nawet teraz zagrać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Grudzień 4, 2014 Share Napisano Grudzień 4, 2014 Spoko, tylko teraz trzeba znaleźć odpowiedni termin xd Od tego piątku... gdzieś tak 15-16 będę już mógł grać ;d Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 4, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2014 Spoko, zapro poszło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Grudzień 4, 2014 Share Napisano Grudzień 4, 2014 Shieet... Lookam sobie teraz, na te zapro i nigdzie go nie widze xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 4, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2014 W BF 2 go nie ma? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Grudzień 4, 2014 Share Napisano Grudzień 4, 2014 No nie, nie ma xD Zalogowałem się, sprawdziłem i nic xd Jak coś, to lepiej dodaj na skype.. nazwe masz w moim profilu jak coś xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elwar Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 W dodatek Vietnam nie gram bo zwyczajnie mi się mapy nie podobają, wolę oryginalne BF BC2. Ale mam ten dodatek i jestem w stanie zagrać z Vietnamem. Jak coś to w BFie jestem Elwar PL, a link do steam'a (przez którego gram w BF bo nie chce mi się płyty szukać, a na wyprzedaży kupiłem) tutaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 10, 2015 Autor Share Napisano Luty 10, 2015 Ciekawostka... Dzisiaj w grze wystąpił ciekawy "problem"... Mianowicie nastąpiło CAŁKOWITE wyzerowanie statystyk, skasowano też wszystkie bronie, odznaki i bonusy! Jedynie znajomi pozostali, a żeby było jeszcze ciekawiej, to zdobywane na nowo punkty, NIE są doliczane do nowej wyzerowanej puli! I choć początkowo myślałem, że sam sobie wszystko pokasowałem, jakimś cudem, po wejściu do gry zauważyłem, że prawie każdy gracz się o to pytał na czacie, więc to jest ogólny problem u każdego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elwar Napisano Luty 10, 2015 Share Napisano Luty 10, 2015 Zostały jeszcze dogtagi... i nic więcej. Wow, po prostu wow. Chciałem przez pewien czas zrobić sobie nowego żołnierza, ale odpuściłem bo nie chciało mi się wszystkiego od nowa odblokowywać. A teraz z przymusu trzeba. I wszystkie złote gwiazdy na arsenale szlag trafił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 11, 2015 Autor Share Napisano Luty 11, 2015 No właśnie w tym sęk, że NIC nie odblokujesz, bo punkty nie są naliczane... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elwar Napisano Luty 11, 2015 Share Napisano Luty 11, 2015 Teraz na serwerze właśnie dowiedziałem się, że ponoć jeden z gości pisał do EA i dostał odpowiedź, że "Bad Company 2 is no longer supported". Tacy są desperaccy żeby zyskać graczy do swoich beznadziejnych następnych battlefield'ów, że aż zniechęcają do grania w BC2... Bo co jak co, gdyby chcieli po prostu zaprzestać wspomagania gry, to usunęliby statystyki kompletnie, a każdemu z góry daliby wszystko odblokowane. A tu dupa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 11, 2015 Autor Share Napisano Luty 11, 2015 Uważaj jak serwery pozamykają... Jeszcze się okarze, że najnowszy BF zrobiony na wzór CS, będzie klapą... A ja pokochałem BF BC2... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się