Diamond Silver Napisano Marzec 14, 2014 Share Napisano Marzec 14, 2014 Hejka, jestem Ola i mam 12 lat. Mieszkam w Pułtusku, nie powiem gdzie dokładnie. Na forum trafiłam przypadkowo. Moimi ulubionymi kucykami są Pinkie Pie, bo urządza super imprezki i Fluttershy, bo jest nieśmiała, jak ja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Marzec 14, 2014 Share Napisano Marzec 14, 2014 Witaj na forum! Napisz coś więcej o sobie, co lubisz robić, czy masz jakieś zwierze itp. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diamond Silver Napisano Marzec 14, 2014 Autor Share Napisano Marzec 14, 2014 Lubię malować i nie mam zwierzaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Marzec 14, 2014 Share Napisano Marzec 14, 2014 Lubisz wilki? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diamond Silver Napisano Marzec 14, 2014 Autor Share Napisano Marzec 14, 2014 Zdecydowanie wolę psy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Marzec 14, 2014 Share Napisano Marzec 14, 2014 Witam na forum Jako że masz swojego ulubionego kucyka możesz w odpowiednim dziale się dopisać jako fan,niestety możesz dopisać się tylko do jednego więc musisz wybrać albo pinkie albo fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 14, 2014 Share Napisano Marzec 14, 2014 Cześć nowa! Opowiedz trochę o sobie! - Jaki jest twój ulubiony kolor ? - Ulubione zwierzę ? - Lubisz szopy pracze ? - Grasz w coś, jak tak to w co ? Miłej zabawy i wesołej minki na początek! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 14, 2014 Share Napisano Marzec 14, 2014 Witaj na forum i baw się dobrze ! Ulubiony film? Elfy czy ludzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 14, 2014 Share Napisano Marzec 14, 2014 Velkomin! 1.Lubisz anime? 2.Jakie kraje chciałabyś zwiedzić? 3.Co sądzisz o Skandynawii? 4.Lubisz Maskonury? 5.Jaki język uważasz za najtrudniejszy? 6.Ulubiony kuc drugoplanowy? 7.Myślisz, że ile tu wytrzymasz? Þakka ykkur fyrir svörin og hafa gaman :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Marzec 14, 2014 Share Napisano Marzec 14, 2014 Witaj i baw się dobrze! Fakt, zaczęłaś jakoś skromnie, ale spoko. Grunt, ze jest jakiś początek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Marzec 14, 2014 Share Napisano Marzec 14, 2014 (edytowany) Witaj i baw się dobrze . Kilka pytań: -Jaka jest twoja ulubiona gra? -Lubisz parodie filmowe (te stare)? -Masz ulubioną książkę? Jak tak to jaką? -Co sprawiło, że zaczęłaś oglądać MLP? Edytowano Marzec 14, 2014 przez Branthos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diamond Silver Napisano Marzec 14, 2014 Autor Share Napisano Marzec 14, 2014 Cześć nowa! Opowiedz trochę o sobie! - Jaki jest twój ulubiony kolor ? - Ulubione zwierzę ? - Lubisz szopy pracze ? - Grasz w coś, jak tak to w co ? Miłej zabawy i wesołej minki na początek!1. Żółty. 2. Psy. 3. Są ok. 4. Ale w jakim sensie? Witaj na forum i baw się dobrze ! Ulubiony film? Elfy czy ludzie? 1. Nie zastanawiałam się nad tym. 2. Elfy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Marzec 14, 2014 Share Napisano Marzec 14, 2014 Witam nową osobę na forum! Mam nadzieję, że będziesz tu czuć się dobrze, zostaniesz tu na stałe i bywaj po jasnej stronie Pegasisters. Mam do ciebie parę pytanek: 1. Co lubisz malować lub rysować? 2. Gdybyś mogła być zwierzęciem, kim byś była? 3. Twoja ulubiona księżniczka? 4. Twój ulubiony antagonista? 5. Twilight jako alicorn czy unicorn? 6. Ulubiony kucyk w tle? 7. Posiadasz kucykową kolekcję? (chodzi mi tu o figurki, plakaty itp...) 8. Lubisz czytać książki? 9. Jak tak, to jaki gatunek preferujesz? 10. Lubisz słuchać muzyki? 11. Masz jeszcze jakiegoś ulubionego kucyka z mane6? Pozdrawiam i miłego piątku! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diamond Silver Napisano Marzec 14, 2014 Autor Share Napisano Marzec 14, 2014 Velkomin! 1.Lubisz anime? 2.Jakie kraje chciałabyś zwiedzić? 3.Co sądzisz o Skandynawii? 4.Lubisz Maskonury? 5.Jaki język uważasz za najtrudniejszy? 6.Ulubiony kuc drugoplanowy? 7.Myślisz, że ile tu wytrzymasz? Þakka ykkur fyrir svörin og hafa gaman :31. Lubię. 2. Niemcy i parę innych. 3. Jest ok. 4. Lubię. 5. Jakiś obcy. 6. Silver Spoon. 7. Mam nadzieję, że długo. Witaj i baw się dobrze! Fakt, zaczęłaś jakoś skromnie, ale spoko. Grunt, ze jest jakiś początek. Skromnie, bo nie wiedziałam co napisać. Witaj i baw się dobrze . Kilka pytań: -Jaka jest twoja ulubiona gra? -Lubisz parodie filmowe (te stare)? -Masz ulubioną książkę? Jak tak to jaką? -Co sprawiło, że zaczęłaś oglądać MLP? 1. Nie wiem. Nie mam ulubionej. 2. Lubię. 3. Niestety nie mam ulubionej. 4. Przeglądałam w telewizji kanału i natknęłam się na sezon 2. Zaciekawiło mnie i postanowiłam obejrzeć. I tak się zaczęło. Witam nową osobę na forum! Mam nadzieję, że będziesz tu czuć się dobrze, zostaniesz tu na stałe i bywaj po jasnej stronie Pegasisters. Mam do ciebie parę pytanek: 1. Co lubisz malować lub rysować? 2. Gdybyś mogła być zwierzęciem, kim byś była? 3. Twoja ulubiona księżniczka? 4. Twój ulubiony antagonista? 5. Twilight jako alicorn czy unicorn? 6. Ulubiony kucyk w tle? 7. Posiadasz kucykową kolekcję? (chodzi mi tu o figurki, plakaty itp...) 8. Lubisz czytać książki? 9. Jak tak, to jaki gatunek preferujesz? 10. Lubisz słuchać muzyki? 11. Masz jeszcze jakiegoś ulubionego kucyka z mane6? Pozdrawiam i miłego piątku! 1. Oba. 2. Może psem? Nie wiem. 3. Twilight Sparkle. 4. Discord. 5. Alicorn. 6. Pisałam już, że Silver Spoon. 7. Tak. 8. Tak. 9. Fantasty. 10. Tak. 11. Mane 6? Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Marzec 14, 2014 Share Napisano Marzec 14, 2014 NOWOŚĆ! Jak miło mi cię powitać na tym zacnym w forum. Jestem Eliza/Elizka i jestem pewna, że będzie ci tu dobrze. Z natury rzeczy nie zadaje pytań Bo nie chce mi się przeglądać poprzednich i sprawdzać co już było bo nie wiem jakie, ale... FOL, czy POZ? Discord, czy Chrysia? Arjen, czy Tarreth? Nie przesadzajmy Kisiel, czy budyń? Youtube, czy Dailymotion? I w końcu FGE, czy ED? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Marzec 14, 2014 Share Napisano Marzec 14, 2014 Witaj na forum , baw się dobrze łap na start. Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Jaka jest twoja ulubiona zła postać? - Luna czy Celestia? - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solid Pony Napisano Marzec 15, 2014 Share Napisano Marzec 15, 2014 Cześć i witaj na forum ! Na pewno Ci się spodoba. Zadam Ci więc parę pytań jak mogę: -Ulubiony gatunek muzyki ? -Co porabiasz w czasie wolnym? -Co sądziłaś o MLP zanim zaczęłaś oglądać? -Ulubiony kucyk tła ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się