Matalos Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 Kosmiczni Inżynierowie: - Dostępna na Steam - Pozwala na granie w multi (Minecraft) - Gra składa się z klocków (jak w Minecraft) - Są dwa tryby, Survival i Creative (Minecraft) - Budowa polega na ustawieniu bloku i "zaspawaniu go" używając odpowiednich materiałów. A co ja będę się wam produkował: Kanał na yt: https://www.youtube.com/user/SpaceEngineersGame Strona oficjalna: http://www.spaceengineersgame.com/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NcHXCizGJKhs Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Super też mam Zagramy kiedyś razem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Kwiecień 13, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Jasne Jak będą dedykowane serwery, to można kiedyś założyć kucykowy serwer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NcHXCizGJKhs Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 To by było super. Wielki krążownik księżniczki luny i na nim cała załoga 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Kwiecień 15, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2014 (edytowany) W tak zwanym międzyczasie w Space Inżyniers: (nic nie zmieniałem, samo się takie mi pojawiło) https://i.imgur.com/sDscN1X.jpg Najnowsza aktualizacja dodała: Piły do dużych statków. Edytowano Maj 3, 2014 przez Matalos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 Trochę wkurzające, ze porównujesz grę do Minecrafta. - Pozwala na granie w multi (Minecraft) Tutaj przesadziłeś, Minecraft nie jest pierwszą i tym bardziej nie jedyną grą multipllayer. Nie grałem w to, ale to tylko z powodów finansowych, gra na prawdę fajnie wygląda (nie mówię tu tylko o grafice). Ogólnie dobrze, że wspomniałeś tytuł i zbierasz ekipę do gry, ale twój pierwszy post wyglądał jakbyś wyłączył Minecraft i odkrył resztę Internetu dopiero przed chwilą. Mam nadzieję ze cię nie obraziłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Maj 7, 2014 Autor Share Napisano Maj 7, 2014 Space Engeneers ma całkiem dużo elementów wspólnych z Minecraftem, więc porównywanie tych gier jest niestety nieuniknione. Co prawda różnią się miejsce akcji, jednak formuła jest w miarę taka sama: - Znajdź rudę - Przerób ją - Zrób z tego co wyszło z przetwarzania to co chcesz. Więc wiele osób (przynajmniej z mojego otoczenia) nazywa ją "kosmicznym Minecraftem". Poza tym, w pierwszym poście podałem kilak cech tej gry, tak aby zachęcić ludzi do grania w nią (nie podałem wszystkich bo jestem leniwy ). A że najpopularniejszym sandboxem jest minecraft to porównanie tych gier może zwiększyć zainteresowanie tematem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Maj 20, 2014 Share Napisano Maj 20, 2014 Z tą popularnością Minecrafta jako sandboxa uważałbym, ostatnio traci przez aktualizacje wydawane przez (z)Jeb_'a, a coraz popularniejszy jest Garry's Mod. Ale to tak w offtopie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 Mam i od czasu do czasu gram. Moim skromnym zdaniem Kerbal Space Program bardziej wciągające (ale to tak offtopem). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NcHXCizGJKhs Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 (edytowany) Wreszcie(w najnowszym patchu) Wprowadzili Serwery Dedykowane! Update @edit W pathu 1.037 dodali frakcje. (hmmm może bitwa między NLR i SE?) Edytowano Lipiec 5, 2014 przez haffff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 @edit W pathu 1.037 dodali frakcje. (hmmm może bitwa między NLR i SE?) To by się świetnie zapowiadało. Według mnie to można by już ustalić jakąś datę i godzinę na "pierwszą grę". Co wy na to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Lipiec 12, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2014 Dobry pomysł! A z racji tego, że są wakacje większość z nas raczej czas będzie mieć. Jak wygląda wasz przyszły tydzień? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 Na pewno od 16 będę wolny a wcześniej to nie wiem, bo robota przy tirach może być ale sądzę, że zawsze dzień wcześniej na pewno będę wiedział. Niedziele wolne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NcHXCizGJKhs Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 (edytowany) Ja w przyszłym tygodniu nie mam większych planów. Więc bardzo chętnie. @edit Może w środę popołudniu?Dalibyście radę. Jest jeszcze 1 problem z mojej strony. Mój 5 letni komputer nie da sobie rady z 5 tysiącami bloków więc mam nadzieję na mniejszą bitwę. Ale w sumie w 3 osoby wiele nie zwojujemy więc nie ma się co martwić. @edit W najnowszym patchu dodali możliwość modyfikowania gry. Edytowano Sierpień 9, 2014 przez haffff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Grudzień 10, 2015 Share Napisano Grudzień 10, 2015 Ostatnio była promocja to sobie kupiłem. Nawet fajne, ostatnio dodali planety, ale i tak fajniej w kosmosie. Modów powstało sporo, ale niestety są kiepskie i niedopracowane, tak jak ten z kucykami, który w ogóle nie działa, a developer już się dawno poddał. Mimo że upłynął rok, a nawet dwa, gra dalej wydaje się niedopracowana i nie grywalna. Pobawić się na creative można. Taki statek bardzo łatwo stracić, przy każdym uderzeniu rozsypuje się jak puszka albo domek z kart, naprawianie takiego to trudna i żmudna robota. Gierka może i fajna, na uwagę zasługuje naprawdę fajna voxelowa grafika asteroid i obecnie planet, księżyców i sam fakt że możemy zrobić swoją fajną bazę kosmiczną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Grudzień 10, 2015 Share Napisano Grudzień 10, 2015 Wszystko to co napisałeś jest spowodowane tym, że ta gra to dopiero Early Access, więc nawet nie Beta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Grudzień 14, 2015 Share Napisano Grudzień 14, 2015 10.12.2015 at 21:42 Maćko z Bogdańca napisał: Wszystko to co napisałeś jest spowodowane tym, że ta gra to dopiero Early Access, więc nawet nie Beta. No mam nadzieję, ale nie zapowiada się na to żeby ta gra kiedykolwiek opuściła Early Access, tak jak np Castle Story z ludzikami od delmy, imho też bardzo fajna gierka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Styczeń 24, 2017 Share Napisano Styczeń 24, 2017 18.01.2017 at 19:59 Sonic song napisał: Pytanie jak mieć więcej FPS na karcie graficznej ATi Radeon HD 2400 XT Ta karta jest dosyć wiekowa. Jeżeli minimalne ustawienia graficzne, oraz najnowsze sterowniki nie pozwalają na płynna grę, obawiam się, że musisz ją wymienić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się