Littlepip Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 (edytowany) Moja skromna próbka tworzenia pluszaków: Zdjęcia nie są najwyższej jakości, ale mam nadzieję, że oddają wygląd. Edytowano Marzec 26, 2014 przez Littlepip 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFan Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 Wszystko ładnie pięknie... Ale oko derpiątko Reszta jest jak najbardziej hugable i sam zazdroszczę... Może kiedyś spróbuje Czekam na Flutterkę, jeżeli jeszcze będziesz robił pluszaki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eivel Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 Bardzo ładnie zszyta. Jedynie ogon i grzywa nie mają właściwego kształtu (szczególnie ogon). Brakuje mi tutaj zarysu ust (który na jednak olbrzymie znaczenie w wyrazie twarzy/pyszczka). Wydaje mi się, że wyglądałaby dzięki temu jeszcze bardziej sympatycznie. Dobrze, że oczy są szyte, a nie przyklejone. Ostatnio coraz częściej widuję takie chodzenie na łatwiznę. Czekam na kolejne prace Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 Kolor troszkę nie taki jaki powinien być, ale ogółem ta Octavia jest naprawdę ładna. I plus za szyte oczy, a nie nadrukowane. Widać że włożyłeś w nią dużo pracy, ale opłacało się, bo efekt jest bardzo fajny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
**Amnezja** Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 (edytowany) Mrrrr... ! Mi tam pasuje i wszystko jest idealnie ( pewnie dlatego, że nie znam się na szyciu ). Czekam na kolejne dzieła Edytowano Marzec 26, 2014 przez **Amnezja** Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gwiazdka Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 Ładnie ci wyszła, a szczególnie cutie mark. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Ładnie jest Najładniej Cutie mark, albo fajny pomysł na oryginalną wstążkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Maj 16, 2014 Autor Share Napisano Maj 16, 2014 Wyszło mi tym razem coś takiego: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 Temat archiwizuję. W razie chęci reaktywacji prośbę proszę kierować do mnie na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts