Beo Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 (edytowany) Hej hej, Bronies i Pegasisters! Do pewnego momentu rysowałam wyłącznie kredkami, ale od jakiegoś czasu mierzę się z akwarelami. Kuce wielbię całym sercem, ale pomimo całej miłości do FiM uważam, że łby poprzednich generacji były ładniejsze, dlatego moje prace to pomieszanie różnych stylów. Do tej pory zrobiłam tylko 4 rysunki kuców. Od najstarszego: Rarity: Coffee - OC znajomej z grupy na fb: Rainbow Dash: Twinkle Doll - moja OC: Na koniec dorzucę starą, ale bardzo przeze mnie lubianą pracę ludzkiej Pinkie w sukni z Gali! Hope you like it. Edytowano Marzec 28, 2014 przez beo 8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beo Napisano Marzec 28, 2014 Autor Share Napisano Marzec 28, 2014 Dziękuję za polecenie. XD Robienie grzyw i ogonów to największa przyjemność z wykonywania tych rysunków! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 One są po prostu niesamowite ! Najbardziej podoba mi się Rarity i Coffee Mają ciałka trochę jak z g3 ale urocze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 Mi najbardziej podoba się Coffee tutaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
**Amnezja** Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 (edytowany) Wow, rysunki świetne. Brak słów normalnie ! Najbardziej podoba mi się Rainbow Dash i Coffe. Czekam na kolejną porcję wspaniałości. Edytowano Marzec 28, 2014 przez **Amnezja** Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 ... Awesome! Awesome! Awesome! mówiłam, że so awesome ? Twoje połączenie G2 (chyba) z G4 to superaśnie wyszło! Czekam na kolejną dawkę superaśnych obrazków! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 Piękne kucyki, takie piękne ,że aż brak mi słów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 Boskie Mogłabyś powiedzieć jakich akwareli używasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beo Napisano Marzec 29, 2014 Autor Share Napisano Marzec 29, 2014 Tym razem przyczłapałam z Derpy! Mogłabyś powiedzieć jakich akwareli używasz? Kosteczek z White Nights. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 Piękne są. Naprawdę przepiękne Chciałabym napisać coś mądrego...ale no słów mi brakuje! Zwłaszcza, że (tak mi się wydaje) namalowanie ładnego obrazka akwarelą nie należy do prostych rzeczy~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beo Napisano Marzec 30, 2014 Autor Share Napisano Marzec 30, 2014 (edytowany) Dziękuję dziękuję! Wczoraj dogadałam się z inną rysowniczką odnośnie ART TRADE i w zamian za ludzką wersję mojej Twinkle Doll ja narysowałam jej kucową OCkę. Referencja: https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/t1.0-9/1654134_815455225135883_2024679620_n.jpg Skrzydła miały zostać usunięte, soł, dlatego ich nie robiłam. Edytowano Marzec 30, 2014 przez Beo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 o, poznaję z FB. No tak jak pisałam- jakby uszka były końskie a nie kocie to wyglądałoby przemiło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beo Napisano Kwiecień 8, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2014 (edytowany) Tak własnie wygląda kocie ucho. Edytowano Kwiecień 8, 2014 przez Beo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Uwielbiam twój styl. Próbowałaś robić jakieś tło do obrazków? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Kwiecień 28, 2014 Share Napisano Kwiecień 28, 2014 tak zgadza się, teraz już wiesz Teraz musisz się nauczyć jak wygląda końskie i zacząć je robić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beo Napisano Lipiec 10, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2014 Mi się raczej wydaje, że to Ty powinnaś się nauczyć, jak wygląda kocie ucho i zauważyć różnicę między nim a uszami, które ja rysuję, bo jest znaczna i wyraźna. ♥ @Leah Próbować próbowałam, ale efekty były raczej mierne. Na pewno będę coś z tym robić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 (edytowany) Wow, piękne prace. Nie jestem w stanie się jeszcze zdecydować, czy podoba mi sie to, że używasz pyszczków z poprzedniej generacii - u Derpy wygląda to słodko, u Twinkle Doll i AT średnio mi się to podoba, reszta obrazków zaś mi się nie ładuje (w poniedziałek/wtorek powinnam wreszcie mieć płytę główną i nowy komp - wtedy je zobaczę ). Świetnie czarujesz tymi akwarelami. Grzywy i ogony są absolutnie genialne, w ogóle całe kolorowanie jest świetne. Sama się zastanawiam nad spróbowaniem swoich sił w akwarelach, ale jakoś nie mogę się do tego zabrać (nigdy nie przepadałam za farbami, obawiam się, że mimo długiej przerwy w ich używaniu niezbyt się to zmieniło). Trochę tylko dla mnie za długie i za grube te twoje kucyki, szczególnie na tym ostatnim AT, ale to zapewne kwestia stylu i generalnie to tylko moje osobiste narzekanie A jeśli chodzi o uszy, to z koty towarzyszą mi całe moje życie i to, co widzę na tych rysunkach kocimi uszkami nie jest Generalnie rzecz biorąc - robisz piękne prace, definitywnie obserwuję twój temat! Btw.: Skoro przyjmujesz requesty, może wpiszesz się na listę? Click! Edytowano Lipiec 10, 2014 przez Spring Apricot Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 Twoje rysunki są świetne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beo Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 @Spring Apricot Dziękuję za tak długi i konstruktywny komentarz! Trzecia generacja (zwłaszcza w odcinku Rescue for Midnight Castle) jest moją ulubioną i kucyki wyglądają tam w moich oczach najsłodziej i najbardziej końsko, dlatego mimowolnie staram się oddawać ten urok. Walczę ciągle z poprawnością anatomii (stosunek długości nóg do ciała i wielkości głowy etc.), ale uważam, że z każdym kucem idzie mi coraz lepiej. Niemniej masz rację, że moje kuce mogą być pulchniejsze od innych - po prostu kucyk jako gatunek kojarzy mi się z czymś grubiutkim i chodzącym na krótkich nóżkach, może dlatego daleko im do kucykowych modelek. Ostatnio dawno nie namalowałam żadnego kucyka (jeden leży niedokończony od marca), ale niedługo powinnam wrócić do malowania i wtedy chętnie wpiszę się na listę. ♥ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 Beo kucyki są pulchne :-) Masz talent wdodatku farbami dobrze się posługujesz, czekam na twoje następne prace. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się