NicolaDUB Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Jako iż jestem tu nowa, pasowałoby się przywitać, więc witam wszystkich no i to chyba byłoby na tyle ponieważ nie chce mi się o sobie pisać. Jak ktoś chciałby coś wiedzieć niech pyta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Witaj. Zawsze warto coś osobie napisać. Skąd jesteś,czym się interesujesz, dlaczego lubisz mlp, jaka jest twoja ulubiona postać, co Cię tu sprowadziło, ile masz lat. Można tu wiele mnożyć przykładów. Mam nadzieję, że forum Ci się spodoba i zostaniesz tu na dłużej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Witaj, witaj! Ulubiony kolor ? Ulubione zwierzę ? Znasz mnie ? Ulubiona piosenka ? Lubisz wilki i szopy pracze ? Pozdrowienie od brokatu! ~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Witaj na forum! Masz bardzo ciekawego avatara. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Witaj na forum , baw się dobrze łap na start. Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Jaka jest twoja ulubiona zła postać? - Luna czy Celestia? - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Witam na forum! Kilka pytań... Ulubiony kuc z mane6? Ulubiony kuc backgroundowy? Co sądzisz o Equestria Girls? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Witaj na forum i baw się dobrze. Chwała Celestii~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Witaj i baw się dobrze Kilka pytań:-Jaka jest twoja ulubiona gra?-Lubisz parodie filmowe (te stare)?-Masz ulubioną książkę? Jak tak to jaką?-Co sprawiło, że zaczęłaś oglądać MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Snajper202 Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Witam. Mam nadzieje,że spodoba ci się na naszym forum Kilka pytań: 1. Jak długo będziesz z nami na forum? 2. Ulubiony kucyk drugoplanowy? 3. Ulubiony kucyk w tle? 4. Ulubiony antagonista? 5. Twilight jako alicorn czy unicorn? 6. Lubisz oglądać filmy? 7. Twój ulubiony sezon MLP? 8. Masz kucykową kolekcję? 9. Jaka jest twoja ulubiona gra? Bądź z nami jak najdłużej na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Witaj na forum Wiesz, że im mniej o sobie napiszesz, tym większą ciekawość na swój temat budzisz? A przynajmniej taka reakcja na tajemnice jest dosyć popularna W każdym razie mam nadzieję, że zostaniesz na dłużej, bo panuje tutaj całkiem miła atmosfera Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NicolaDUB Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Witaj. Zawsze warto coś osobie napisać. Skąd jesteś,czym się interesujesz, dlaczego lubisz mlp, jaka jest twoja ulubiona postać, co Cię tu sprowadziło, ile masz lat. Można tu wiele mnożyć przykładów. Mam nadzieję, że forum Ci się spodoba i zostaniesz tu na dłużej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Witaj na forum. 1. Lubisz rysie? 2. A kapibary? 3. A nietoperze? 4. Co sądzisz o klaunach? 5. Masz zwierzątko? Baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NicolaDUB Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Witaj na forum. 1. Lubisz rysie? 2. A kapibary? 3. A nietoperze? 4. Co sądzisz o klaunach? 5. Masz zwierzątko? Baw się dobrze. 1. Lubię 2. Nawet nie wiem co to więc nie odpowiem 3. Również lubię 4. Trochę mnie przerażają 5. Mam dwa małe kundelki i puszystego kiciusia 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Hmm, a z czymś konkretnym związana jest Twoja sygnatura i avatar? :3 Poza tym, witaj w drużynie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NicolaDUB Napisano Kwiecień 8, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Hmm, a z czymś konkretnym związana jest Twoja sygnatura i avatar? :3 Poza tym, witaj w drużynie. Raczej niczym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się