DottyPony Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 A oto moja stronka na DA pełna kucykowych obrazeczków http://dottypony.deviantart.com Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Nawet ładne, ale robisz za papciowate, okrągłe pyszczki i zbyt kwadratowe i sztywne nogi. Poza tym są naprawdę dobre, zwłaszcza podoba mi się ten z labrasem Fajne grzywy, ogony, kłody i pozycje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DottyPony Napisano Kwiecień 7, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Trudno, to mój styl, poza tym osobiście wolę nie typowo zerżnięte z serialu style, ale gdy artysta doda coś od siebie. Nie zgodzę się co do nóg, ale dzięki za opinię. Z labrasem??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalione Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Twoje arty bardzo mi się podobają, jedynie coś w pyszczkach mi nie pasuje. Ale jeśli to twój styl - proszę bardzo, każdy rysuje odrobinę inaczej ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Fakt pyszczki nie najlepiej robisz, ale skoro twój styl to właśnie to, to oznacza to , że po prostu nie przepadam za pyszczkami w twoim stylu. Reszta jest superaśna ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Jakie śliczne . Robisz requesty lub AT? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Labras to długi topór obusieczny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Mnie się zaś bardzo podobają te tła w okręgach... są takie... takie oryginalne! Nie widziałam jeszcze takich! c: I dołączam się do pytania AppleDash ^^' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 Temat archiwizuję. W razie chęci reaktywacji prośbę proszę kierować do mnie na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts