kingacrazy123 Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 W temacie Luny napisałam coś podobnego. Więc teraz pytam fanów CMC( i nie tylko)jak poznaliście trzy kucyki ,które połączyły się przyjaźnią. Link do komentarza
BiP Napisano Kwiecień 20, 2014 Share Napisano Kwiecień 20, 2014 Emmm, oglądając pierwszy sezon MLP? Link do komentarza
Mrozny Napisano Kwiecień 20, 2014 Share Napisano Kwiecień 20, 2014 W temacie Luny napisałam coś podobnego. Więc teraz pytam fanów CMC( i nie tylko)jak poznaliście trzy kucyki ,które połączyły się przyjaźnią. Małe pytanko,jak dowiedziałaś się, że posiadasz autyzm? 4 Link do komentarza
Tisosek Napisano Kwiecień 20, 2014 Share Napisano Kwiecień 20, 2014 Sprawdzałem im bilety w TLK "Sztygar" jak jechały do Lublina, zagadały, wskoczyły mi do torby i tak wyszło, że je poznałem. Link do komentarza
Bester Napisano Kwiecień 20, 2014 Share Napisano Kwiecień 20, 2014 Chyba dostałaś warna za zakładanie takich tematów? Nie pomogło, to zaraz poprawimy. Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. 1 Link do komentarza
Recommended Posts