Foxjacz Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 Flet. Nikt nie ogarnie moich skojarzeń Korzystam z taptalka, wiem co to klasa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 Saksofon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 Saksofon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 Saksofon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Wrzesień 22, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 22, 2014 Hoity Toity od teraz gra na saksofonie! Co dacie Pani Cake? Znalezienie cenzuralnego obrazka było trudne ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puffs Napisano Wrzesień 22, 2014 Share Napisano Wrzesień 22, 2014 Em... wałek do ciasta? a tak na serio obstawiam tamburyn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Wrzesień 22, 2014 Share Napisano Wrzesień 22, 2014 Well, Pani Cake, co by tu pani dać...(4 minuty i 26 sekund później(serio, liczyłem)) obstawiam Dzwonki Korzystam z taptalka, wiem co to klasa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Wrzesień 23, 2014 Share Napisano Wrzesień 23, 2014 Łyżeczki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Wrzesień 23, 2014 Share Napisano Wrzesień 23, 2014 Łyżeczki ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Wrzesień 23, 2014 Share Napisano Wrzesień 23, 2014 Łyżeczki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Eee... niech będą te łyżeczki. Będzie nimi tłukła męża po łbie. Czy jest na sali lekarz? Jest. Doc Top Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Waltornia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Waltornia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Wrzesień 25, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Doc Top dostaje waltornię. Nie zwlekając, dajemy kolejnego kucyka! Na czym zagra Flitter? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Patelnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 (edytowany) EKHM... Nie żebym był wredny, ale patelnia to nie instrument. Chociaż z drugiej strony, to drugi ukochany "instrument" mojego chrześniaka. Drugi po czymś w rodzaju sprzętu DJskiego (i "cymbałkach", tych takich kolorowych - niech ktoś spróbuje powiedzieć Imię, przynieś dzwonki chromatronowe. Oczywiście, że załapie o co chodzi mamusi ) Ok. Przymknę na nią oko Nie głosuję, ale skoro lud domaga się patelni, to niech ją ma. Dodajcie tylko jakąś łyżkę. Lepiej brzmi (to takie, głośne i życiowe - BANG BANG BANG BANG BANG(i tak przez 30 min)... Trzy patelnie poszły do kuchennego nieba ) Triste Edytowano Wrzesień 25, 2014 przez Triste Cordis 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 nie wiem czemu, ale harmonijka albo flet :T Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Ja był jej dał flet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Flet. Korzystam z taptalka, wiem co to klasa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Wrzesień 27, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2014 (edytowany) Flitter ma flet. To kontynuując różne pegazy: Cloudchaser! Heh, to zabawne, ale ta klacz występuje w moim nowym "opowiadaniu", które właśnie piszę. Co prawda występuje epizodycznie, ale Spike nieźle u niej podpadnie. Tak jak i Flitter. Triste Edytowano Wrzesień 27, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Wrzesień 28, 2014 Share Napisano Wrzesień 28, 2014 Syntezatory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Wrzesień 28, 2014 Share Napisano Wrzesień 28, 2014 Syntezatory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 Keyboard Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 Keyboard Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 Syntezatory - a który weźmie, jej sprawa. "I'm all muscles! YEAH!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts